[166] wahacz dolny tył

Italiano

Nowy
Witam gdzie dostać najtaniej wahacze lewy prawy dolny tył lub jesli sa dostepne tuleje gdzie szukac?!

Re: wahacz dolny tył

Italiano napisał:
Witam gdzie dostać najtaniej wahacze lewy prawy dolny tył lub jesli sa dostepne tuleje gdzie szukac?!

Ja zmieniłem same tuleje ( 3 szt na stronę ) koszt 200 zł ( strona) - szukaj na allegro jest kilku sprzedających.

Bedboys, Czy u ciebei przed wymianą tulej w tylnym wahaczu tez miałaeś efekt rozchodzenia się kół /---\ ?

Stanley napisał:
Bedboys, Czy u ciebei przed wymianą tulej w tylnym wahaczu tez miałaeś efekt rozchodzenia się kół /---\ ?

Nie zauważyłem takiego efektu raczej koła stały normalnie jedyne co dawało się odczuć to to że jak wchodziłem szybko w lewy zakręt to był taki moment zarzucenia doopy oczywiście koła nie traciły przyczepności tylko to była wina luzów. Jak podniosłem auto na podnośniku to łapiąc za dół koła i szarpiąc do góry wyczuwałem wyraźny luz. Winę za to ponosiły tulejki wahliwe umieszczone w tylnej zwrotnicy ale zmieniłem też te w wahaczu. Po wymianie konieczne było ustawienie zbieżności. Koła jak stały tak stoją.

Amortyzatory
Powrót