Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Co kto lubi, mi się podobają. Natomiast nie podobają mi się wszystkie ori, w szczególności różnego rodzaju telefony i szukałem czegoś innego w rozmiarze 17"
uu ale to za miesiac dopiero narazie jestem w niemczech a samochód w polsce . Tak z innej beczki , czy felga 17 cali z ET 45 oraz szerokosci 7,5 cala podejdzie do 166? wynalazłem fajne SPARCO ale nie wiem czy podejdą?
Standardowo jest ET 38. Zalecane jest między 35 a 42 więc przydałyby się dystanse 10mm. Ale te moje od Laguny mają ET50 i jak założyłem bez dystansu to nic nie obcierało tylko średnio wyglądało i była różnica w prowadzeniu tzn. kierownica nie wracała do pozycji na wprost trzeba było kontrować co chwilę jak w Polonezie.
dystansy 15mm, a może i nawet 10mm powinny wystarczyć, jeśli wrzucisz te felgi co załączyłeś w linku - to będzie pięknie
dobrze by było zmierzyć jak już będziesz miał te felgi aby za bardzo nie były "wciągnięte" w nadkole bo przy tym et co mają mogą lekko się chować, a tego przecież zapewne nie chcesz. Ja bym najpierw kupił fele, a potem zamawiał dystanse.
Tylko się nie zniechęć, koniecznie pokaż fotki jak wyszło.
Przy dystansach 15mm też nie będzie Ci się to dobrze prowadziło. Chyba, że stawiasz na wygląd i może Cię rzucać na prawo i lewo po koleinach. Z tymi felgami dystans 10mm to i tak będzie 3mm na stronę szerzej niż fabryka.
Zarejestruj się i korzystaj z forum bez rozpraszających banerów reklamowych.
Jako zalogowany użytkownik zyskujesz wygodniejszy dostęp do treści, możliwość komentowania, korzystania z prywatnych wiadomości i pełne wsparcie społeczności.
Nie zajmuje to długo, a różnica w komforcie przeglądania naprawdę robi wrażenie! 💡🎉
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.