Felgi do 166

Co kto lubi, mi się podobają. Natomiast nie podobają mi się wszystkie ori, w szczególności różnego rodzaju telefony i szukałem czegoś innego w rozmiarze 17"

Jak 166 to albo telefony albo szprychy jak z poprzedniej strony, te oryginalne. MIODZIO :D

MaciasŁDZ - również tak uważam, ale oczywiście co kto lubi to zakłada.
O gustach się nie dyskutuje.

uu ale to za miesiac dopiero :) narazie jestem w niemczech a samochód w polsce . Tak z innej beczki , czy felga 17 cali z ET 45 oraz szerokosci 7,5 cala podejdzie do 166? wynalazłem fajne SPARCO ale nie wiem czy podejdą:D?

Standardowo jest ET 38. Zalecane jest między 35 a 42 więc przydałyby się dystanse 10mm. Ale te moje od Laguny mają ET50 i jak założyłem bez dystansu to nic nie obcierało tylko średnio wyglądało i była różnica w prowadzeniu tzn. kierownica nie wracała do pozycji na wprost trzeba było kontrować co chwilę jak w Polonezie.

Dlatego kupiłem dystanse 15mm i jest gitara teraz. Zdecydowana lepszy feedback niż na 16" z wyższym profilem, o to mi głównie chodziło.

ile kosztują takie dystanse ?

- - - Updated - - -

http://www.felgi.pl/felga/brock/b24-sg te felgi pasują idealnie :D tylko to ET 45

dystansy 15mm, a może i nawet 10mm powinny wystarczyć, jeśli wrzucisz te felgi co załączyłeś w linku - to będzie pięknie ;)

dobrze by było zmierzyć jak już będziesz miał te felgi aby za bardzo nie były "wciągnięte" w nadkole bo przy tym et co mają mogą lekko się chować, a tego przecież zapewne nie chcesz. Ja bym najpierw kupił fele, a potem zamawiał dystanse.

Tylko się nie zniechęć, koniecznie pokaż fotki jak wyszło.

Ostatnia edycja:
Przy dystansach 15mm też nie będzie Ci się to dobrze prowadziło. Chyba, że stawiasz na wygląd i może Cię rzucać na prawo i lewo po koleinach. Z tymi felgami dystans 10mm to i tak będzie 3mm na stronę szerzej niż fabryka.

te felgi od tej laguny to jakas porazka w 166

dystanse widze tez jakies podróby pewnie nawet otwor centrujacy nie jest dokładnie spasowany, ehh masakra...

Ostatnia edycja:
No już sama cena tych dystansów mówi sama za siebie.
Tu raczej nie proponuje oszczędzać.

hmmm. Do mnie tez nie przemawiaja te felgi z laguny. Juz lepiej wyglądają te 16 standardowe. No ale to kwestia gustu.

Amortyzatory
Powrót