Felgi do 166

Ostatnia edycja:
No a 18" toora z TI? To jest dla mnie nr1

:beer: Mandziel 18 chyba jak na nasze drogi sa za duze. Nie ma co cudować:) Musisz obrac cel i dażyć do tego żeby go zrealizować:) Tu masz na zachęte jeszcze 2 fotki tych alu na blu oddisea:) Teraz tylko pozostało wertowanie allegro i innych portali. Zreszta czytaleś jak zdobylem te moje felgi- do odwaznych świat należy szukaj szukaj a znajdziesz:beer:
Idealne sa dla naszego koloru lakieru :man_in_love:

a mnie sie najbardziej podobaja zwykle 17tki telefony w 166 przed fl. Moze sa oklepane ale 166 jest tak malo ze to i tak unikat...

co do tej 166 na czarnych szprychach to jest to chyba seria, z fabryki takie wychodzily bo wiem ze te szprychy byly fabrycznie czarne tez sprzedawane

Masa no ślicznie jej w nich, zupełnie inne auto, dobry zakup. Mój mechanior ma czarną 166 na takich samych także widziałem je w realu ale jak to mówią pod latarnią najciemniej. No szukam, szukam nic nie ma obecnie. Już praktycznie miałem na swojej wypolerowane telefony 17" na lustro ale nadal się waham.

MAndziel przedliftowe telefony 17 też sa bardzo zacne i jedne z niewielu w ktorych 166 ladnie jest. Jak masz okazje kupic we w miare dobrej kasie to kupuj. 16 zostawisz sobei na zimowki bo na tych 16 calowych felgach co mam w sygnaturce to auto wyglada jak klocek. Zobaczysz, że autko zyska

No ale Twoje podobają mi się chyba bardziej, oczywiście że 16" zostają jako komplet na zimę z zimówkami.

Jakby się komuś jakaś pojedynka 16" na bremo sponiewierała to chętnie zaadoptuję.
Bez znaczenia stal, alu nawet dojazdowa.

Z tego co wiem żadna dojazdówka na brembo nie wejdzie. Trzeba tak jak ja miałem przełożyć na przód koło z tyłu i tam założyć dojazd.

Tego to nie wiedziałem, a właśnie potrzebuję na zapas. Nie ufam zbytnio tym aerozolom. Czyli wychodzi na to, że pod bremo nie ma dojazdowych?

Ja o takich nie słyszałem :)

Jeżeli jest do brembo to tak. Ja miałem takie. Były wybitnie bardziej przetłoczone. Ale pierwsze lepsze na pewno nie.

Amortyzatory
Powrót