dawidmk7
Nowy
a mi się ten wzór w ogóle nie podoba
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Napisz do Mandziel on miał dzwonić i się dopytywać o nie dokładniej i na pewno wie o nich więcej niż ja.poprosze o
namiary
Koledzy , a czy ktoś z Was kupował używane oponki 17 cali - 225/45 R17 ? Ile mniej wiecej sprzedawcy uzywek sobie cenia za takie gumy? W internecie troche tego jest, nie ukrywam, jednak ja wolał bym kupic gdzies u szrociarza w moim miasteczku i osobiscie ocenić ich stan. Kupował ktos z Was używki u oponiarzy sprzedających uzywki? Ile za taka imprezke moge sie spodziewać? Chodzi o letnie gumy. Bo nie wiem czy kupować używki czy bieżnikowane. Nowe troche drogie, a jeszcze nie robilem tylnego zawiasu, wiec szkoda nowych opon.
wracając do tematu felg patrzta co znalazlem
http://allegro.pl/felgi-alu-alfa-rom...941979143.html
17 sportline przepolerowane. Nie powiem ladne sa. Na ciemnej 166 może być zajefajnie. Niezla alternatywa dla 2002 i zwyklych 17 telefonow. Co Wy na to? Zdaje sie ze kogos z forum one są.