Felgi do 166

Nie chce robić złej reklamy tym felgom ale kosmetyka nie wystarczy, trzeba uzupełnić i pomalować na nowo. Ja tam w kurnikach kupiłem swoje 16tki, na miejscu po oględzinach. Były w ładnym stanie dlatego zgodziłem się za 550 PLN, a te 17tki były już wtedy za 650 chyba ale stan mnie nie zadowalał.

Widać na fotach, że zmęczone te 17". Jak mam kupić zmęczone to narazie zostanę przy swoich idealnych 16" ale czujny jestem :) Masa kto szuka ten znajdzie, w końcu się trafią :) niedawno były za 1200 ale wtedy nie byłem jeszcze na nie tak zdecydowany jak jestem teraz po tym jak zobaczyłem je na Twojej. Te 18" co zamieściłem to jeśli chodzi o samą felgę to dla mnie jest piękna tylko do 166 faktycznie lekko przyciężka chyba, choć taka gangsta wtedy by była :) he he

Ostatnia edycja:
attachment.php

o tak wyglada :)

Załączniki

• szprycha.jpg
    szprycha.jpg
    96 KB · Wyświetleń: 2,284
Felgi od polifta wiec na brembo wejdą. A co do zdjęć poszukaj w google

zdjecie jest z neta - po prostu poszukalem :) wiec niczego Ci nie potwierdze na 100%, ale moim zdaniem to sa 17" a zawias jest seryjny. gdybym mial teraz troche wiecej kasy to sam bralbym akurat te z tej aukcji ktora Ty znalazles, a w warsztacie czekaja w dalszym ciagu bilsteiny b8 od rafala i sprezyny -30. 18" ja na pewno nie bede wstawial, troche juz sie najezdzilem autem na 18" i trzeba naprawde uwazac :) 17" to moim zdaniem fajny kompromis miedzy wygladem i funkcjonalnoscia

Qrcze niesamowicie wyglądają te 17"!
Licząc szprychy wygląda, że to te :)
Dają wrażenie osiemnastek, a jednak 17" to zupełnie inna cena opon, większe "bezpieczeństwo" na dziurach i wystarczający komfort.

Ok.. Felgi kupione..
W srode beda u mnie.. Pochwale sie co i jak - zamieszcze zdjęcia.

Mam nadzieje - ze zmieszcza sie do brembo :)

Zmieszczą się na 100%, co druga jtdm na allegro ma takie felgi a tam seryjnie brembo siedzi. Dopytaj o ET, powinno być 36,5 z tego co pamiętam.

Gościu stwierdził, że felgi sa z 166 tak więc nie będzie problemu z ich założeniem :)
Koła mają być jutro u mnie..

Spokojnie Ci podejda pod brembo. To jest oryginalny wzor ze 166 , tylk o , że z polifta. A oryginalne 17 calówki ze 166 każde wejda pod brembo. Problem jest tylko z jednym wzorem 16 cali z przedlifta z 8 otworami- tymi montowanymi do jtd i ts. a tak to mozesz spac spokojnie:) :beer:

Dzięki Masa :)

Czekam z niecierpliwością na felgi.
Jutro je wrzucę na auto i jak będzie ladna pogoda to.. porobie kilka zdjęć :)

To są 17" na 100% z polifta. Wchodzą bez problemu na brembo:)
Nie panikujcie z tymi 18". Jakoś daję rade:D

Tak to prawda śliczne są, od niedawna mam je na swojej :)

attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php

Załączniki

• CAM00711-1.jpg
    CAM00711-1.jpg
    85 KB · Wyświetleń: 247
  • CAM00712-1.jpg
    CAM00712-1.jpg
    47.1 KB · Wyświetleń: 239
  • CAM00713.jpg