Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
W alfach śruby do felg stalowych są te same co do aluminiowych (czyli stożek).Panowie zgrzeszyłem :4_002:
Kupiłem sobie na zime felgi 16...
.
.
.
.
stalowe :sarcastic:
I zamierzam na nich śmigac bez kołpaków :11:, z czasem sie kupi oryginalne ze 166. Wychodze z założenia ze lant robie latem,a zima stawiam na bezpieczeńśtwo![]()
Mam tylko pytanie o sruby do kół.
Czy stalówki moga byc przykręcone tymi samymi srubami co alusy? Czy wypadało by dokupić do stalówek osobny komplet śrub... Będę wdzięczny za porady :beer:
A no "zgrzeszyłeś"Panowie zgrzeszyłem :4_002:
Kupiłem sobie na zime felgi 16...
.
.
.
.
stalowe :sarcastic:
I zamierzam na nich śmigac bez kołpaków :11:, z czasem sie kupi oryginalne ze 166. Wychodze z założenia ze lans robie latem,a zima stawiam na bezpieczeńśtwo( tak sobie próbuje to wytłumaczyć)
Mam tylko pytanie o sruby do kół.
Czy stalówki moga byc przykręcone tymi samymi srubami co alusy? Czy wypadało by dokupić do stalówek osobny komplet śrub...
Śmiga tu ktos na stali zimą? Gdzieś mi sie o uszy obiło kiedys ze stal musi miec inne śruby niz alu.
Będę wdzięczny za porady :beer:
Felga Azev B tylko jeszcze się zastanawiam jak by to wyglądało na 166 bo niestety na 18 zdjęć w necie brak.