Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
A co myślicie o felgach z linku poniżej (7,5J18" Et 52)? Może to nie moja wymarzona szprycha ale sie zastanawiam...
Do 166 przed FL w kolorze nero vulcano.
http://allegro.pl/ford-mondeo-2-0-145km-xenon-alu-ghia-niemcy-zobacz-i5237577425.html
Ja mam podobne na sprzedaż ze swojej 166, które były na niej jak ją kupiłem. Nie podobają mi się i kupiłem oryginalne od 166, więc jak ktoś chce to mogę fotę podrzucićGdzieś na allegro była 166 z takimi felgami (albo bardzo podobnymi) i wyglądała bardzo słaboNiestety.
A felgi owczara sa fajne
wg mnie do 166 pasuje każde koło byle by nie 16 cali telefon z wersji TS-JTD. Bo te 16 z V są fajne.i wg Ciebie pasują do 166?
Zgodzę się, że to kwestia gustu. A felga w cale nie musi być fabryczna....
i wg Ciebie pasują do 166?
Kwestia gustu, mnie się też nie podobają, ale pisać właścicielowi, że chujowe ma felgi to jednak brak kultury osobistej.
Z chęcią zobaczyłbym jakie pasują w Twojej 166-ce.Czyżby ori 17' ?? Ale ile ludzi,tyle opinii.
wg mnie do 166 pasuje każde koło
nasz kolega zaryzykował na 166 i wygląda to jak dla mnie bardzo dobrze