Felgi do 166

Ogolnie carenzo do najtanszych nie nalezy. Ten wzor widywałem w cenach w okolicach tysiąca. Te są ladne. Ale ja osobiscie bym za nie tyle nie dal , chyba ze z ładnymi oponami, bo ostatnio to wzor popularny w handlu. Jak swoixj sszukalem to byla posocha ale udalo mi sie je wyrwac od goscia z zamiana na moje 16 za jakies kilka stówek w moim mieście. Ja bym śledził i wertowal ogloszenia. Ale jak masz kase i chcesz to kup.
Edit. Teraz widze ze bez opon... Ja bym nie kupował. Carenzo to zawodowy handlarz , ja bym szukal na olx i od jakichs drobnyxh szrociarzy. Napewno taniej idzie takie wyrwac. Marek kupil komplet za 500 zeta ktos ostatnio wyrwał takie za 700chyba...

Ps wyzej za 1400 masz z ładnymi awiezymi oponami... Oponki minimum warte kilka stówek wiec to sie bardziej oplaca...
wysłane z WC
Do najtańszych nie należy, ale sprzedaje rzeczy, które opisuje i nie zawiodłem się ani razu na nim.

Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka

Okazja nie okazja, ale czuję "dystans"...:cool:
Tak - zakupy u Carenzo wydają się być uczciwym, choć kosztownym "wydatkiem":D

- - - Updated - - -

Tak na marginesie, żeby nie zaśmiecać forum - mogę sam usunąć niepotrzebne już wątki?
Jeśli tak, to w jaki sposób?

Ostatnia edycja:
Chodzi mi o to, że carenzo nie sprzedaje popyliny, a nie czy kupię aluski taki i takie za ten czy tamten hajs

Kacu nikt nie pisał ze on popeline sprzedaje bo nei sprzedaje. Ty tez sprzedajesz czesci i masz dobre ceny i tez popeliny nie ma ale jednak taniej. Wiadomo on ma firme itp i placu podatki itp itd...PRzykladowo maglownice ma po 250 zeta bez drązków ,gum itp a na alegro pełno takich samych za 100 zeta i tez od legalnych firm... Tak samo z felgami. Mozna kupic aza 1300 a mozna i za 800. Ten sam towar i tez dobrej jakosci.

PS tez od neigo kupowalem graty i nie narzekam ja jakosc.

Ostatnia edycja:
Dokładnie, towar dobrej jakości, ale ceny z kosmosu. Wziąłem, bo musiałem, ale za używkę zapłaciłem tyle co za nowy w ASO (więc byłem w plecy o koszt wysyłki)... sęk w tym, że nowych w ASO już nie ma. Zostały tylko ceny w cenniku :D

Tak wiec za takie Speedline 2002, o których rozmawialiśmy, dobra cena byłoby 750 zł czy to jednak za dużo, biorąc pod uwagę piaskowanie i lakierowanie?

Speedline 2002 masz na myśli telefony 16" ze 166?
Jeśli tak, to cena dość wysoka. Jeżeli są po piaskowaniu i lakierowaniu to OK, jeśli nie to drogo.

A takie to musisz.liczyc z 1k. Swoje z oponami w fajnym stanie za 1500zl sprzedałem

Kurde.... no nikt Ci nie napisze ile. Sam wiesz na ile Cię stać i jak bardzo chcesz je mieć.... Nie ma na to żadnego równania więc nie męcz kota :sarcastic: Za ten model w stanie dobrym do użytkowania to powiedzmy te 8-10 stów by było ok (z rozsądnymi nie za dużymi śladami użytkowania). Za zniszczone to spokojnie parę stów mniej. Szukanie kompletu poniżej 500zł to raczej liczenie na farta. Ale możliwego jak widzisz.
Ty się lepiej skup na zakupie auta. Jeszcze nie widziałem żeby ktoś tak żył felgami nie mając jeszcze samochodu :)

Jeszcze nie widziałem żeby ktoś tak żył felgami nie mając jeszcze samochodu
dokłądnie:D:D
Cena jak chlopaki pisza. 7-8 stow za uzywki to normalna cena. Pare lat temu to byl rarytas i ceny wyzsze. Co do piaskowania i lakierowania to juz indywidualna kwestia. Nie kazdy odrazu musi lakierowac i piaskowac felgi. Ja mam zalozone w stanie w jakim je zdjalem z dawcy i jest ok. Ranty wiadomo lekko zjechane i moxzna by to bylo ogarnac, ale jak je eligancko przelete aluchromem to ladnie sie prezentuja... Prawda jest tylko taka ze 1200 + wysylka za felgi 17 do 166 bez opon to jest zlodziejstwo... Ale zawsze jakis jelen sie trafi...

Ostatnia edycja:
dokłądnie:D:D
Cena jak chlopaki pisza. 7-8 stow za uzywki to normalna cena. Pare lat temu to byl rarytas i ceny wyzsze. Co do piaskowania i lakierowania to juz indywidualna kwestia. Nie kazdy odrazu musi lakierowac i piaskowac felgi. Ja mam zalozone w stanie w jakim je zdjalem z dawcy i jest ok. Ranty wiadomo lekko zjechane i moxzna by to bylo ogarnac, ale jak je eligancko przelete aluchromem to ladnie sie prezentuja... Prawda jest tylko taka ze 1200 + wysylka za felgi 17 do 166 bez opon to jest zlodziejstwo... Ale zawsze jakis jelen sie trafi...

Haha. Widać ze nie wiesz po ile chodzą felgi do różnych aut. To ze siedzisz przez rok dwa szukając okazji i wyrwiesz taniej to nie znaczy ze to jest okazja. Marek kupił za śmieszne pieniądze i felgi były w śmiesznym stanie. Ogólnie trzeba liczyć 700-800 za 16, 1000-1200 za 17 i 1400-1800 za 18. Mówię o ori felgach . Ajak trafisz taniej to jest okazja.

Haha. Widać ze nie wiesz po ile chodzą felgi do różnych aut. To ze siedzisz przez rok dwa szukając okazji i wyrwiesz taniej to nie znaczy ze to jest okazja. Marek kupił za śmieszne pieniądze i felgi były w śmiesznym stanie. Ogólnie trzeba liczyć 700-800 za 16, 1000-1200 za 17 i 1400-1800 za 18. Mówię o ori felgach . Ajak trafisz taniej to jest okazja.
Dokładnie.
Jeżeli ktoś jeszcze ci da papier na proste Alu, że są bez skazy, tylko uszkodzenie rantow czy coś to też jest cena wyższa.
T.I 18" kosztują też od 1.200 do 2.200 je widuje o ile są.

Wiadomo, że papier można dorobić i sciemnic, ale jak ktoś jest rzetelny to zna cenę tego co sprzedaje.

"Ogólnie trzeba liczyć 700-800 za 16"
Ogólnie trzeba liczyć 700-800 za 16. Ajak trafisz taniej to jest okazja.
aha jasne to masz tu okazje. nayebane tego na allegro od GROMAAAA:

http://allegro.pl/felga-felgi-aluminiowe-16-alfa-romeo-166-i6621327793.html
http://allegro.pl/alfa-romeo-166-alufelgi-felgi-16-telefony-i6703940671.html
http://allegro.pl/alfa-romeo-166-felgi-aluminiowe-5x108-6-5j16-i6686862373.html

"1000-1200 za 17"
http://allegro.pl/alufelgi-oyginal-alfa-166-5x108-17x7-5j-et41-f05-i6669972176.html
http://allegro.pl/felgi-aluminiowe-17-7-5j-alfa-romeo-166-i6704076643.html

:sarcastic: taaa jasne!!! wez mnie nie oslabiaj. Zaraz je..niesz tekstem ze jestes iluminat i slyszysz glosy ze napewno sa gowniane i sie nei nadaja na montaz. i jakby wisialy za 1200 to bys bral...
a ty kacu nie pier..ol bo sam zes napisal ze popchnales swoje 16 za 250...
Darek nie intersuja mnie felgi do roznych aut ale do 166 bo takie auto posiadam. to czym ty jezdzisz mnie nie interesuje bo z tego co wiem nie jest to 166, to ze do jakiegos wozka dla żony fryzjera sa po 2000 o niczym nie swiadczy:sarcastic:

Ostatnia edycja:
Masa pijaczku :D przecież napisałem do 66, a telefony puściłem za 250 bo to są niesprzedajne Alu

Kacu jakbym wiedzial ze masz je na handel i w takiej cenie to bym je wzial. Zapomnialem ze lubisz mefedron i bardzo tanio sprzedajesz rozne czesci do 166:sarcastic: ale wiadomo mefju to kosztowne hobby:sarcastic: Ja na stalowkach smigam zima:) Ori stal AR166 panie! ale sie rozgladam za 16 na przyszla zime moze cos kupie. .. Niesprzedajne to sa predzej te 16 calowki od JTD i Twin Sparka bo to pod brembo nie podejdzie:(
a tak ori 16 pod brembo na zime to fajna opcja, wielu ludzi na tym smiga z forum zimą...

Ostatnia edycja:
Kacu jakbym wiedzial ze masz je na handel i w takiej cenie to bym je wzial. Zapomnialem ze lubisz mefedron i bardzo tanio sprzedajesz rozne czesci do 166:sarcastic: ale wiadomo mefju to kosztowne hobby:sarcastic: Ja na stalowkach smigam zima:) Ori stal AR166 panie! ale sie rozgladam za 16 na przyszla zime moze cos kupie. .. Niesprzedajne to sa predzej te 16 calowki od JTD i Twin Sparka bo to pod brembo nie podejdzie:(
a tak ori 16 pod brembo na zime to fajna opcja, wielu ludzi na tym smiga z forum zimą...

Właśnie moje były od V'ki pod brembo :D

Amortyzatory
Powrót