Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Drugą zimę przejezdzilem na felgach 5x110 bez srub plywających.Gdybym nie byl ciekaw od jakiej Alfy to felgi to dalej jezdzilbym ze swiadomoscia,ze mają one rozstaw 5x108
...... Wchodzą bez problemu do 166 bez zadnych srub plywających itp. Niech mi nikt nie mowi,ze: to niebezpieczne,ze pojezdze do czasu az urwe kolo,piaste lub zerwe gwinty itp.bo jak wyzej-pierwsza zima,zmiana na letnie18",druga zima i znowu zmiana na 18"...za chwile trzecia zima...
Wiedzialem,ze sie znajdzie jakis z durnymi porownaniami [emoji1787]...Nie nie zamierzam zakladac zadnych srub plywajacych na te felgi,bo te obecne najzwyczajniej w swiecie pasują, przejezdze bezpiecznie na nich i trzecią i czwartą zimę i nie bedą biły nie bedą obcieraly i nic zlego nie bedzie sie dzialo...Pewnie jakbym jeszcze piątą zimę na nich zrobil Ty dalej bedziesz kazania prawił na tematy boskie i ograniczenia predkosci...tak nie mozna [emoji6]. Skoro cos sie sprawdza to nie neguj tego na silę(Jak kiedys w temcie o ustawianiu zbieznosci-ktora oś pierwsza)...Mam sie specjalnie do rowu wrąbac zebys mial dowod,ze jednak te felgi musza miec sruby plywające???Rany boskie widzisz i nie grzmisz...... To jakbyś napisał że od lat jeździsz przez wioskę 250km/h i jeszcze nigdy nie "strzeliłeś" pieszego. Więc nie ma się co przejmować i tym sam stwierdzamy że zwalniać nie trzeba..... normalnie brawo ty......
Zarówno odnośnie felg jak i prędkości nie mam nic do tego kto jak i na czym jeździ. Ale o zgrozo nie wmawiajcie i nie wypisujcie takich farmazonów że to jest ok i niech inni tak robią. A na dodatek jak ktoś Ci napisał że tak nie powinno być to stwierdzasz że głupoty CI gada......
Nikt nie neguje, że to nie działa skoro działa. Problem jest inny. Chodzi o siłę ścinającą źle scentrowane śruby. Po to używa się śrub pływających aby tego uniknąć. Łeb tej śruby sam się układa w feldze i niweluje siły ścinające. Na zwykłych śrubach istnieje możliwość, że któregoś dnia śruba nie wytrzyma i ją zetnie. Chyba nie trzeba mówić co się może wydarzyć. Ja bym nie ryzykował własnego życia dla oszczędności może z 200zł...
Wysłane z mojego moto g(6) przy użyciu Tapatalka
Tylko dla tych pierwszych znalazłem. Nie czarne ale jakiś pogląd jest.Ty, Krzemol, naprawdę niezłe te felgi! Oba modele spoko są. Jest jakiś wizualizator dla nich?