taka szprycha w 16 calach musi słabiutko wyglądac na 166. Odlane na nich jest ricambio NON originale. Co oznacza to po włosku? Z tego co wiem to orginalne czesci maja oznaczenie ricambi originale. A translator podaje "część nie oryginalna"
Pierwszy raz widze taki wzór felg do 166. Masz jakies fotki na aucie?
edit.
to to sa te? Ale raczej to nie te bo te z foto maja 15 ramion a te Twoje maja 20. Innych podobnych nie montowali oryginalnie. Może to jakies zamienniki?
![]()
Ostatnio edytowane przez Masa625 ; 06-04-2014 o 18:57
[C
to chyba nie sa oryginalne. jest pewnie tak jak z jednymi felgami od 159, wychodzily w 19 tylko, a wloska firma robi repliki i sa 18, a ponoc wytloczenia jak fabryczne.
teraz daliście mi do myśleniazdjęcia na aucie nie posiadam, jednak pasują idealnie. Łącznie ze średnicą otworu centrującego, może być tak jak pisze dareme89. felgi posiadają taka samą ilość ramion a tym bardziej wzór jak 18". A czy wygląda to słabo to kwestia indywidualnego podejścia, dużo osób i tak korzysta z 16" co przekłada się na koszt opon oraz komfort w spotkaniach z dziurami na naszych pięknych drogach i tym kierowałem się przy zakupie
![]()
MAsz absolutnie racje.
Felgi to jedna z tych rzeczy, które nigdy wszystkim nie przypasuja i dla jednego sa ładne a dla inengo sa nieładne. Gdyby było inaczej to w fabryce zakładali by ten sam wzór do wszystkich 166.
To moze być nawet fajna altrernatywa dla przedliftowych 16 cali . Na zime czemu nie. A czy zacisk brembo sie zmieści w nich? Te z fiotki która wkleiłem nie podobaja mi sie osobiście bo wyglądają jak kółka od rowerka w dużym aucie, ale skoro ten Twój wzór to jest kopia 1:1 18 to któz to wie, szprychy sa cieńsze wiec i może to wygląda nieco "lżej". Szkoda ze fotek nei masz bo ciezko je sobei wobrazic na 166.
Ostatnio edytowane przez Masa625 ; 07-04-2014 o 09:58
[C
Co sądzicie o tych felgach ?
18" et42 J8 czy wejdą ? Niby fabryczne 18" mają 8 cali szerokości ale nie wiem jakie mają et, w przypadku tych felg dystans chyba załatwiłby sprawę.
http://olx.pl/oferta/felgi-aluminiow...5-ID5qlW7.html
Wizualizacja
![]()
Ostatnio edytowane przez Mandziel ; 16-04-2014 o 07:25
MAndziel mnie sie ta felga podoba jednak tylko do auta na glebie. Na normalnym zawiasie bedzie komicznie wygladac.
Nie cuduj tylko kup standardowe 17 do przedlifta i bedziesz zadowolony. widzialem gdzies ostatnio komplecik za 600 zeta.
http://allegro.pl/felgi-aluminiowe-1...152818882.html
wcisnij "kup teraz" i przestań cudować![]()
[C
Widziałem te ale styrane są, poza tym ten wzór mnie wogóle nie kręci, z oryginalnych tylko takie jak Twoje.
A co do gleby to i tak mam za wysoko przódwięc coś z tym i tak zrobię po zakupie felg
![]()
Za 600 zeta ja tam bym wzial. Umyjesz, nawoskujesz i bedzie ładnieMoze i te 17 2002 co ja mam sa ładniejsze ale ciezko je ustrzelic.
[C