Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
No mój eibach musiał się już mocno ugnieść. Albo były różne wysokości. Może też wpływ na to ma że też mam sportowe amortyzatory a nie tylko sprężyny. Jakie ET ma zender siena nie wiem ale wydaje mi się że przy glebie i 18" dystans to już ryzykowny ruch.
Kalkulatory znam. Na 8,5" powinna być opona 235 i taką właśnie mam.
Przecież to są 18" repliki prawdopodobnie.. Greciu coś takiego miał w 156 GTA.Ktoś kiedyś próbował 19 stki![]()
Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
Były włoskie repliki 18"Przeciez to felgi ti ze 159 i faktycznie byly tylko 19 cali.
Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka
http://www.forum.alfaholicy.org/nas...vol_1_busso_tuuuuuurbooooooo_.html?highlight=Pytanie z serii dziwnych - probowal ktos kiedys zalozyc 19" felunek do 166?
b-mski czy jakoś tak miał 19 z Brery
Otwor centrujacy akurat jest najmniejszym problemem,bo pierscien mozna zalozyc.felgi z aukcji maja et 40 a ludzie zakladaja nawet et42 wiec prosilbym o konkretna odpowiedz a nie przypuszczenia.opony wiem ze troszke moga byc za szerokie ale glownie chodzi mi o et przy obnizonym aucie.zapytalem jeszcze sprzedajacego o szerokosc felgi i czekam az odpowie.Po pierwsze otwór centrującym nie ten, po drugie z tego co pamietam całkowicie nie pasujące et
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk