Felgi do 166

Wlasnie chcialbym taki ladny naciag uzyskac. Nie wiem tylko czy jezdzac obecnie na 235 troche polepsze komfort prowadzenia zmieniajac na 225 lub 215 ladnie naciagajac.Czy ten naciag nie wplynie na prowadzenie a jednoczesnie bezpieczenstwo?

Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
No a jak w koncu z tym polepszeniem...

Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka

przyznam szczerze że po przejrzeniu 30 stron wymiękłem...
więc jeśli było to sorry
są może zdjęcia jak wygląda 166 na felgach OEM 17 z thesisa ?

Thesisa na telefonach z alfy to widziałem...ale odwrotnie to nigdy...Fajne te fele thesisowe 17" :)

Masakra, wygląda jak na kołpaku.

Wysłane z mojego CAM-L21 przy użyciu Tapatalka

Subtelna różnica. Generalnie "staruszkowy" wzór :) nie pasuje do 166 ani trochę.

Mam problema (możecie poczytać w wyżal się wątku) i potrzebuję felgi. Nie wiem jeszcze czy szarpnę się na nowe, te 400-500 franków przeboleję czy kupię jakieś ori-używki. Z nowych po dłuższym przeglądaniu podpasowały mi tylko jedne, jak sądzicie, będzie to sensownie wyglądać? Bez komentarzy o sensowności zakupu nówek poproszę :P

aa-fela.jpg

http://felgar.pl/felgi-aluminiowe/1362-wsp-italy-misano-s.html

Wyglądają dobrze i są bardzo tanie... jednak jest jeden problem. Taki wzór felg wygląda dobrze IMO od 18" wzwyż. To jest 17" i obawiam się, że będzie średnio...
Optycznie zmniejszy to felgę i może być gorzej niż na ori telefonach 17". Podsumowując: wzór fajny, ale bierz 18".

Do 18 musiałbym dokupić opony, odpada. Zwłaszcza że moje oponki mają dopiero jeden sezon. Nie ma masywnych felg które wg mnie pasowałyby do 166, a jak już coś, gdzieś to cena jest zdecydowanie za wysoka. 2000 za komplet nówek na lato mogę dać, ale nie 2000 za sztukę.

Mam problema (możecie poczytać w wyżal się wątku) i potrzebuję felgi. Nie wiem jeszcze czy szarpnę się na nowe, te 400-500 franków przeboleję czy kupię jakieś ori-używki. Z nowych po dłuższym przeglądaniu podpasowały mi tylko jedne, jak sądzicie, będzie to sensownie wyglądać? Bez komentarzy o sensowności zakupu nówek poproszę [emoji14]

Pokaż załącznik 244725

http://felgar.pl/felgi-aluminiowe/1362-wsp-italy-misano-s.html
troche podobne do moich...
434.jpg

Wysłane z mojego SLA-L22 przy użyciu Tapatalka

Widać ze obniżona. Obstawiam -35-45

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Amortyzatory
Powrót