[166] Instrukcja serwisowa ALFA ROMEO 166

• Autor wątku Autor wątku Jurcio_8v
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
PDF elegancki.
Tak mnie gnębiłeś z tym zaglądaniem do instrukcji, bo przecież tam wszystko wyjasniono i napisano że znalazłem wreszcie wersje którą warto wydrukować :P

Ostatnia edycja:
po co założono ten temat skoro jest już podobny?? używajcie szukajki przed założeniem kolejnego tematu co by nie dublować.

Okej, ale np. Mam niemiecka instrukcję do CF3 2001 rok i ma sie nijak do tej do CF2. Głównie chodzi o bezpieczniki. Ma ktoś może?

Wysłano ze smartfonu Sony Xperia™P Taptalk 2

dupa blada, wrzuciłem nie to co trzeba :| druk 2004rok.
szukam tego co wydrukowałem..

Witam mógł by ktos odświerzyć link do service manuala 166tki ? przd FL

odgrzeje temat, bo właśnie mam instrukcje po FL ale nie przed. Czy ma ktoś może instrukcje przed FL? Będę zobowiązany...

Mam 13MB średniej jakości zdjęcia. Przy czym zaznaczam że temat jest o instrukcji serwisowej a nie użytkownika. Ja mam instrukcję użytkownika.

Ostatnia edycja:
odgrzeje temat, bo właśnie mam instrukcje po FL ale nie przed. Czy ma ktoś może instrukcje przed FL? Będę zobowiązany...

Panowie, czy chodzi o instrukcję obsługi (oryginalną) dedykowaną AR166? Jeżeli tak,to ja mam do 166 przed i po FL. :) Chętnie prześlę.

A wersję pomiędzy? Dokladnie CF3 2001?

Nic mi nie wiadomo na temat instrukcji obsługi pośredniej :) Czy aby nie wyszły tylko dwie instrukcje? Dla FL i przed? Jeżeli ktoś byłby zainteresowany, wystarczy przesłać email na pw. Ja chętnie pomogę.

A wersję pomiędzy? Dokladnie CF3 2001?

Też nie słyszałem o takiej ale jeżeli nawet to zmiany jakie zaszły są mało użyteczne. Emisja spalin i takie tam szczegóły raczej mało użytkowe.

Zaraz wrzucę.

- - - Updated - - -

http://www.sendspace.pl/file/9d3b2f85a509d434d433955

Amortyzatory
Powrót