• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[166] Instrukcja serwisowa ALFA ROMEO 166

• Autor wątku Autor wątku Jurcio_8v
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
witam, szukam i szukam i nie mogę znaleźć elerna do 166 3,0 2000r, podrzuci ktoś link bo wszystkie co znalazłem to nieaktywne linki. Pozdrawiam

danus77 ma w stopce. A Ty zmień moc w stopce :)

update:

Faktycznie. Myślałem że to 24V

Ostatnia edycja:
jeszcze sie nie chwalilem ale mam i 164 od paru lat - 5 a od niedawna znana na forum alfe 166 sportronic 3.0 2000 r i do niej porzebuje schematow

Znaną od bartka? Czy coś pominąłem w dziale nasze belle???

Schematy ar 166

Witam wszystkich forumowiczów.
Mam problem z eLearn bo nie mam podglądu rysunków i schematów,opisy są.Proszę o pomoc bo może ja mam braki jakiegoś programu graficznego.
Pozdrawiam.

zainstaloweś wszystkie te dodatki o które pyta się dodatkowo przy instalacji. Chodzi bodajze o SVG Vievier czy jakos tak ?

Czy któryś moderator mógłby ten wątek uporządkować. 90% linków nie działa, do tego mnóstwo postów o niczym. Skoro temat jest podwieszony, znaczy, że jest ważny ale tu jest taki bałagan, że nie wiem na co to komu..

To są duże pliki. Najpewniej korzystać z czyiś źródeł bo na forum tego nie wrzucimy.
Zawsze możesz ściągnąć z "apteczki" danus77 :) czyli z jego chomika. Link w jego podpisie na poprzedniej stronie.

Jest elearn do 166 pl? Wszystkie języki chodzą prócz pl właśnie.

Niestety nie ma lepszych. Pisałem do paru osób co mają polską żeby mi przesłali to bym poskanowal ale każdy się wypiął.

Amortyzatory
Powrót