[166] Bezpiecznik od elektrycznych przelacznikow siedzen

123ravo123

Nowy
Auto
BYŁA: Alfa Romeo 166 2.4 JTD 2000r 136km JEST: Alfa Romeo 156 2.5v6 98r
Witam.
Dzis naprawialem w alfie przelaczniki siedzen i jedna blaszka wypadla mi i zrobila zwarcie, teraz w zadna strone siedzenie nie chce sie ruszyc...

Gdzie znajduje sie bezpiecznik od tego sterowania? Dodam jeszcze ze od siedzenia kierowcy dziala normalnie

Wysyłane z mojego MID13 za pomocą Tapatalk 2

Witam.
Dzis naprawialem w alfie przelaczniki siedzen i jedna blaszka wypadla mi i zrobila zwarcie, teraz w zadna strone siedzenie nie chce sie ruszyc...

Gdzie znajduje sie bezpiecznik od tego sterowania? Dodam jeszcze ze od siedzenia kierowcy dziala normalnie

Wysyłane z mojego MID13 za pomocą Tapatalk 2
Do sterowania foteli masz dwa bezpieczniki 30A po lewej stronie w bagażniku zaraz przy tym największym przekaźniku. Przedzielone są bezpiecznikiem podnoszenia szyb tylnych 25A.

Do sterowania foteli masz dwa bezpieczniki 30A po lewej stronie w bagażniku zaraz przy tym największym przekaźniku. Przedzielone są bezpiecznikiem podnoszenia szyb tylnych 25A.

Tam gdzie akku? czy po drugiej stronie?

Po drugiej stronie niż akumulator masz bezpieczniki.

Naprawione ;] Dzieki !

Odkopie temat . Po wymianie bezpiecznika i ruchu fotela bezpiecznik przepala się. Fotel do tej pory chodzil normalnie. Gdzie szukać przyczyny palenia bezpiecznika?

Gdzieś jest za duże obciążenie. Przejrzyj kable czy nie są nadpalone, nasmaruj prowadnice. A na koniec zostanie Ci wymiana felernego silnika.

Amortyzatory
Powrót