Jak w temacie. Pytanie Czy mając szybe z sensorem w 166 mogę wymienić na taką tańszą bez sensora? będzie pasowała? jak to wygląda jeśli ktoś wie proszę o informacje pozdrwiam.
Jak w temacie. Pytanie Czy mając szybe z sensorem w 166 mogę wymienić na taką tańszą bez sensora? będzie pasowała? jak to wygląda jeśli ktoś wie proszę o informacje pozdrwiam.
Kiedyś chciałem założyć u siebie czujnik deszczu, a mam zwykłą szybę i koledzy pisali, że nie da rady, szyba z czujnikiem deszczu posiada jakąś soczewke wbudowaną więc lipa kolego. Zwykła szyba nie będzie Ci współpracować z tym całym czujnikiem.
[C
Możesz założyć zwykłą szybę ale wtedy nie będziesz miał czujnika Jak kolega napisał na czujnik jest specjalne miejsce.
ale mi chodzi o to że musze szybko wstawic szybke w aucie no i nie ma z czujnikiem a i cena połowe mniejsza wiec pytanie czy moge wstawić bez czujnika w miejsce szyby z czujnikiem którą mam pękniętą czy lusterko spasuje , czy komputer nie zwariuje itp![]()
tak jak koledzy Ci zasugerowali, możesz włożyć szybę bez soczewki (tańsza), nic się nie stanie, komputer nie zwariuje, nie będziesz też miał wyświetlanego błędu z tego powodu, bez funkcji częstotliwości ruchu wycieraczek zależnie od intensywności opadu deszczu da się żyć/jeździć.
Alfa Romeo - "bez serca bylibyśmy jedynie maszynami"
Dzieki za info kolegobo mi sprzedawca dał do myślenia że może lusterko nie pasować i bede musisal dokupić lusterko a jak tak to juz wole z sensorem
![]()
lusterko masz zamocowane do podsufitówki a nie do szyby, to w niczym nie przeszkadza.
Alfa Romeo - "bez serca bylibyśmy jedynie maszynami"
W mojej poprzedni właściciel miał czujnik deszczu a wymienił na zwykłą szybę. Samochód ma się dobrze
Czujnik zawsze możesz potem dołożyć uniwersalny. Przynajmniej ja mam w planie taką operację![]()
Potwierdzam to co koledzy napisalinie ma przeszkody zeby montowac bez sensora, żadnych przeciwwskazań nie ma
Wysyłane z mojego LG-E610 za pomocą Tapatalk 2
a to ile taka szyba z sensorem kosztuje?