Od tygodnia mam problem ze skrzynia, bo wrzucenie 1 badz 2 graniczy z cudem i tak samo z 5 ale 5 troche latwiej ;] Co moze byc przyczyna :/ Tak jakby mi sie przesunelo wszystko tzn. zamiast 1 wskakuje 3 a zamiast 2>>4. Nie wiem co jest
Od tygodnia mam problem ze skrzynia, bo wrzucenie 1 badz 2 graniczy z cudem i tak samo z 5 ale 5 troche latwiej ;] Co moze byc przyczyna :/ Tak jakby mi sie przesunelo wszystko tzn. zamiast 1 wskakuje 3 a zamiast 2>>4. Nie wiem co jest
zerknij na ten łącznik "10" i tulejkę gumową "11" czy nie ma luzów. Ja tak miałem, wymieniłem "11" i jak ręką odjął![]()
![]()
Problem znika gdy obiema rekoma podciagne drazek do goryWtedy 1 wchodzi, a z 2 juz jedna reka sobie radze ;] Skrzynia sie na tyle opuścila, że rysuje juz srubami ta blache z gory (widac to jak zdjalem mieszek z drazka). Co trzeba wymienic :] Wydaje mi sie ze to ta poduszka za skrzynia . Co jest, bo chyba nic wiecej nie trzyma skrzyni, ale bylem w sklepie i nie moga mi w żadnym katralogu tego znalezc :/ Może jakies inne sugestie
ta duża na końcu łapy??? z tym cukiereczkiem na 2 śrubach???
Hmmm niemam kanalu i niewiem do konca czy tak jak mowisz. No ale jest na samym koncu za drazkiem juz nawet na tym dlugim czymś co mozna nazwac lapa, wiec chyba myslimy o tym samymmasz to moze?? Ile za to cudo ;]
Oki no to która ma luz??? "9" czy "2"
jak nr.2 to mam 16 zł
![]()
Obstawiam wlasnie na ta nr 2, ale mam teraz zagadke, bo niewiem gdzie jest ta 9 umiejscowiona w aucie ;]
UPDATE 17:45
Tak wiec to jest ta z nr 2 ;] Schylilem się i zobaczylem, że lapa na tlumiku prawie wisi. Jak jutro u mnie nic nie znajda to, phantom, zrobie zakup u Ciebie ;]
jako podsumowanie i zakonczenie tematu chce powiedziec ze przyczyna nie wchodzacych biegow byla guma trzymajaca silnik z boku, przez to ze sie rozpadla silnik sie opuszczal na glownej gumie i to bylo to![]()