[33] felgi

Michal33

Nowy
Auto
33 1,3 1994r
Czy kto ma oryginalne felgi do 33?

Chętnie podłączę się pod wątek.
Szukam alufelgi 14-ki Speedline do 1.7 16V - w sensie chętnie kupię :)

Rafał

Mam m.in. takie jak masz w avatarze. Gdy pomyślę ile mnie kosztowała ich renowacja a za ile uczciwie należałoby je sprzedać to dochodzę do wniosku że mnie na taką stratę jeszcze nie stać :)

Moje pochodziły z 33 oddanej na złom - uratowane w ostatniej chwili. Może to jest kierunek poszukiwań?

Jarek

Moje pochodziły z 33 oddanej na złom - uratowane w ostatniej chwili. Może to jest kierunek poszukiwań?

Jak to uratowane w ostatniej chwili? W sensie oddałeś kompletną i wróciłeś po fele? ;-)
Na szrotach nie ma już 33, a jeżeli już się trafi to podstawa 1.4 i nie ma czego już z niej brać.
Felgi domyślam się, że drogie - i mnie pewnie nie stać jeszcze na ich odkup od Ciebie??? ;P
...ale dobrze wiedzieć że je masz. Zapamiętam!

Pozdro!
rav33

Mam pytanie czy wejdzie do 33 felga 16" z przodu 8j a z tylu 9j ?

Et będzie tu decydującym parametrem zawieszenie i opona wszystko idzie zmieścić ja upchalem w gtv 10,5 cali na tyl w 16 co wszyscy twierdzili ze się nie da

Ostatnia edycja:
Mam pytanie czy wejdzie do 33 felga 16" z przodu 8j a z tylu 9j ?

Jak znajdziesz felgi z ET od 0 do 15 to kto wie :)

Ja miałem przez chwile 15" z ET 35 i jeździło się na nich fatalnie. Może to była wina kierunkowego bieżnika na oponie?
W każdym razie samochód prowadził się źle, myszkował, uciekał, robił wszystko żeby mnie tylko do siebie zniechęcić.

Jarek

wiem ze 17" na 7.5 wchodzi mysle ze 9 powinno wejsc a ;p

Może takie felgi wejdą ale jazda na tym to będzie męczarnia... ja u siebie krótką chwilę miałem 15-ki z et 13, były na równo z błotnikami i nie dało się na tym normalnie jeździć... jak wrzucisz 16 to wypadałoby obniżyć zawieszenie żeby to jakoś wyglądało a jak nie będzie wystarczająco sztywno to przy każdym dobiciu zawieszenia będzie trzeć o nadkola...

Witam.
Mam 1 szt alufelgi, jeżeli nadal jesteś zainteresowany.

- - - Updated - - -

Dołączam cytat do wcześniejszej wiadomości
Chętnie podłączę się pod wątek.
Szukam alufelgi 14-ki Speedline do 1.7 16V - w sensie chętnie kupię :)

Rafał

mam komplet takich felg do sprzedania ile mogą być warte w tym stanie a ile po regeneracji ?

Załączniki

• IMG_4767.JPG
    IMG_4767.JPG
    115.5 KB · Wyświetleń: 19
  • IMG_4764.jpg
    IMG_4764.jpg
    76.2 KB · Wyświetleń: 23
  • IMG_4765.jpg
    IMG_4765.jpg
    67.9 KB · Wyświetleń: 28
  • IMG_4766.jpg
    IMG_4766.jpg
    61 KB · Wyświetleń: 29
Chyba tyle co każde inne. 2,3 stówki przed, a po to nie wiem... 5-6 stówek ktoś by dał?

Ostatnio sprzedałem takie felgi w troche lepszym stanie za 600zł. Koleś do borewicza kupił.

dzięki, więc pomaluje je i może trochę więcej się dostanie

Albo chociaż jakie jest prawidłowe ET ?
Szerokość felg znalazłem w instrukcji ale nie chce kupić felg, które oprawa się o zaciski.

Amortyzatory
Powrót