witam, czy ma ktoś coś odnośnie bezpieczników i przekaźników, konkretnie chodzi mi o bagaźnik w 2.0 TB V6, z eperu wynika, że powinny tam byc: bezpiecznik 40A, (nie wiem o co chodzi bo tam są 3 bezpieczniki pod poz.4 tj. 40, 10 i 3 A), przekaźnik 7752313 i przekaźnik 82461829 posiadający na sobie bezpiecznik, do kupienia tylko na ebay.it za ok 15 Euro, ale u mnie widzę, że kable przy akumulatorze w peszlach są więc chyba poprzedni właściciel grzebał, w każdym bądź razie u mnie przy akumulatorze mam 2 bezpieczniki 40A, jeden 15A i przekaźnik 7752313, czyli co? brakuje przekaźnika 82461829? a czy on nie jest od grzania tylnej szyby? bo właśnie nie mam grzania! a tamten 7752313 to od czego dokładnie jest? od klimatyzacji? bo u mnie jest pusta bo skraplacz przegnił i myślę, że dlatego przekaźnik znalazłem luzem pod akumulatorem.
Ewentualnie zwracam się z prośbą do posiadaczy 2.0 TB V6 o pomoc i odpowiedź co wy macie tam przy akumulatorze? mogą być fotki.
Czy możliwe, że coś ktoś u mnie połączył na krótko? znaczy przekaźnik z bezpiecznikiem zastąpił bezpiecznikiem?