• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[33] Szyba przednia do alfy 33 - poszukuję

piotrek111

Nowy
Auto
Alfa 159 SW 2007
Witam.
Poszukuję szyby do 33 z roku 87. Proszę o info czy szyby przednie różniły się po kolejnych liftingach 33. Wg niektórych, wszystkie szyby przednie były jednakowe jednak panowie z glass-polu po moim zapytaniu o dostępność odpisali ze mają przednie szyby ale tylko dla alfy 33 z lat 90-94. Czy ktoś może mi podpowiedzieć ze faktycznie były różne szyby?
Pozdrawiam

Witaj kozbi - dzięki za odzew. Sprzedawca z Twojego linku tym ogłoszeniem uśpił moją czujność błędną informacją(byłem przekonany że szyby są na wyciągnięcie ręki...). Okazuje się jednak ze szyby różniły się dla różnych lat produkcji - przynajmniej tak twierdzili gdy do nich dzwoniłem( treści ogłoszenia nie zmienili) no i w Bełchatowie niestety też to potwierdzili ;) Wygląda że lipa, w Polsce chyba nie ma obecnie tej szyby ... Zatem nowe hasło Szukam przedniej szyby do 33 przed liftingami :)
Jakby ktoś coś wiedział proszę o info !
Pozdrawiam!

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót