[33] Szukam części do 33

Auto
33 Imola '93, Pug 106 '96
Cześć. Znacie może jakiś szrot lub osobę prywatną, która posiada zapas części do 33? Pan z Bełchatowa odpada.

Co potrzebujesz w miarę możliwości pomogę.
Namiary twoje mile widziane

a może chcesz całą 33 kupić? kolega ma dwie na sprzedaż, moge zapytać czy chce sie pozbyć

Co potrzebujesz bo pare gratów mam

Witam,

Może ktoś z Was ma komplet progów do 33 ostatniej serii? Poszycia zewnętrzne nie muszą być w super stanie, bardziej zależy mi na progach wewnętrznych i miejscach łączenia z podłogą kabiny pasażerskiej.

Bo rozumiem, że blachy z okolic baku nie można dostać?

Widziałem kiedyś reperaturkę wlewu paliwa (jeśli o to ci chodzi) do serii 1, myślę, że mogłaby pasować.

Cześć Kozbi,
Masz może rurę wlewu paliwa do 33-ki? chodzi mi o cały element łącznie z mocowaniem do blachy (został mi tylko korek). Z góry dzięki za info - Rafał

To wcale nie jest zły pomysł ale w najbliższym czasie nie wchodzi w grę. Znaleźć cokolwiek do 33 graniczy z cudem

Jak potrzebujesz części do 33 mój mechanik Kotowicz ma troche nowych oryginalnych części w zapasie. Odezwij sie na pw podam ci jego numer

Mam 33 1.7 8v z89 całą lub na części lub do odbudowy.

cześć, ma ktoś z Was do sprzedania oryginalną owiewkę pleksiglasową z 33 - trójki, szyba drzwi lewe? Zaginęła mi w niewyjaśnionych okolicznościach z samochodu, teraz głupio to wygląda z jedną, pozdrawiam

Na Wielkanoc będę w Polsce to zobaczę napewno gdzieś były.

Amortyzatory
Powrót