• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[164] Dywaniki gumowe

Bjorn

Nowy
Auto
164 Super T.Spark 1995r.
Witam, niedawno stałem się posiadaczem Alfy 164 i poszukuję do niej dywaników gumowych.

Niestety wszędzie dostępne są tylko materiałowe.

Nie chcę kupować w ciemno uniwersalnych, stąd moje pytanie czy może wiecie gdzie namierzyć dedykowane, bądź może coś podpasuje z innej Alfy?

Ja kupowałem uniwersalne i docinałem. pasują w miarę Ok. Obecnie mi tylko leżą w garażu, bo już z autem nie jeżdżę zimą i wystarczają mi welurowe.
Nie wiem skąd jesteś, jak z okolic Katowic to możesz se podjechać, przymierzyć i za jakieś piwko są twoje. W razie czego zapraszam na priw :)

Dzięki za odpowiedź. Niestety jestem z łódzkiego, także kawałek jest. Jeśli nikt więcej się nie wypowie, to chyba zostaną tylko uniwersalne i docinanie jak u Ciebie :)

Koniec końców kupiłem szare, uniwersalne, firmy GEYER & HOSAJA. Mają czarne logo Gepard na bokach przednich dywaników. Jestem zadowolony. Nie przesuwają się, nie śmierdzą, ładnie dolegają i aby tylko przyciąłem boki (mają fajnie wyznaczone miejsca do cięcia). Może nie są zbyt wysokie, ale na podłodze Alfy fajnie zachodzą na boki tworząc jakby "łódeczkę" i nic się nie przedostaje na wykładzinę :)

Amortyzatory
Powrót