Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
ze sklepu w Italii![]()
no mam taki namiar na sklep który robi wysyłke na Europę
ściągnąłem juz nowe halogenki do swojego czarnucha (wersja pzredliftowa, ale niestety mają tylko takie French style, z łótymi odblaskami :/
lampa przednia kosztowała mnie 63 EUR plus 20EUR wysyłka.... tylko w czasie transportu ktos rąbnął w paczkę i szkło pękło na rogu :/
J.
Podasz jakiś namiar na ten sklep?
Chciałem popatrzeć co mają ciekawego do 164 ale skoro to taka tajamnica to oki.a co konkretnie potrzebujesz to sprawdze ?
wolałbym nie podawac publicznie namiarów bo sporo sie tego naszukałem, także poprzez znajomych w ambasadzie w Rzymie i konsulacie w Mediolanie![]()
nieladniea co konkretnie potrzebujesz to sprawdze ?
wolałbym nie podawac publicznie namiarów bo sporo sie tego naszukałem, także poprzez znajomych w ambasadzie w Rzymie i konsulacie w Mediolanie![]()