Strona 46 z 226 PierwszyPierwszy ... 36373839404142434445464748495051525354555696146 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 451 do 460 z 2255

Temat: Rozmowy o AR 33/164 - mini Shoutbox

Użytkownik Romeo Avatar Yacek
    Mieszka w
    Warszawa-Ursus
    Auto
    BMW E38

Domyślnie

problem w tym ze nie mam miejsca na 3 autko ;/
    Były: AR 164 2.0V6 TB 1995, AR 164 Q4 1994...... jest BMW E38

Użytkownik Ogier Avatar marcineczq
    Mieszka w
    WY
    Auto
    164 3.0 V6 12V

Domyślnie

Panowie jak wymienić płyn we wspomaganiu ? Jakiś sprawdzony i niezbyt skomplikowany patent? I w ogóle to ile wchodzi L do środka ?
    Ostatnio edytowane przez marcineczq ; 20-10-2011 o 19:47 Powód: błąd ort.
    .:164 3.0 V6:.

Użytkownik Rowerzysta Avatar sebott
    Mieszka w
    Pruszków
    Auto
    Była: Alfa Romeo 147 1.6 TS 105KM 2001

Domyślnie

Czy mi się wydaje, czy ta Alfa była już kiedyś na Allegro? (z rok temu?) Zdjęcia już gdzieś widziałem.

http://moto.allegro.pl/rarytas-alfa-...883545122.html
    „Własnością człowieka jest zniknąć, śpieszmy się śmiać ze wszystkiego.”

Blaise Cendrars

ViP Romeo
    Mieszka w
    Łódź
    Auto
    AR 75 2.0 TS 148KM, 1988r, Talbot Matra Rancho, 125p '71, 126p '85 Łada 2103

Domyślnie

było było zdjęcia z garażu były
    ProMoto-Expert Sklep z częściami do aut 502709007 zapraszam

http://www.forum.alfaholicy.org/pozo...naukowego.html

Sprzedam AR 33, 1.7 92 MKIII kontakt priv

Użytkownik Znawca
    Mieszka w
    ES
    Auto
    33 SW

Domyślnie

Cytat Napisał sebott Zobacz post
    Czy mi się wydaje, czy ta Alfa była już kiedyś na Allegro? (z rok temu?) Zdjęcia już gdzieś widziałem.

http://moto.allegro.pl/rarytas-alfa-...883545122.html
    Była, czarna, podstawowa 1.5 wzbogacona o przeciwmgłowe z przodu.

Btw. Tekst w stylu "folia na wyświetlaczu" w aucie o przebiegu 70tys km rozbawił mnie do łez

Użytkownik Świeżak
    Mieszka w
    Gliwice
    Auto
    ALFA ROMEO 164 2.0 TS r.92

Domyślnie

Pamietam to auto dokładnie. Wszystko fajnie, gdyby nie te lata spędzone w garażu.
    I jeszcze jedna sprawa. Może mi kolega JacekK wyjaśnić, gdzie jest napisane, o "folia na wyświetlaczu"? Szukam i szukam i nie mogę znaleźć.
    Znalazłem tylko wzmiankę o folii na podłodze. Hmm... napewno nie jestem tak spostrzegawczy, jak kolega.

Użytkownik Znawca
    Mieszka w
    ES
    Auto
    33 SW

Domyślnie

Cytat Napisał waldemar-63 Zobacz post
    Pamietam to auto dokładnie. Wszystko fajnie, gdyby nie te lata spędzone w garażu.
    I jeszcze jedna sprawa. Może mi kolega JacekK wyjaśnić, gdzie jest napisane, o "folia na wyświetlaczu"? Szukam i szukam i nie mogę znaleźć.
    Znalazłem tylko wzmiankę o folii na podłodze. Hmm... napewno nie jestem tak spostrzegawczy, jak kolega.
    Może ta przenośnia nie była zbyt jasna. Chodziło mi o styl pisania ogłoszeń - charakterystyczny dla handlarzy-cwaniaków np. telefonami, którzy piszą "folia na wyświetlaczu" sugerując, że telefon jest prawie nowy, choć w rzeczywistości nowa jest tylko folia i obudowa np.
    Tutaj Gość początkowo tak się stara by wykreować ofertę na bardzo poszukiwaną, czyli samochód od I własciciela za adekwatne do stanu pieniądze, a po chwili wykłada się na jednym zdaniu, które imho demaskuje chęć nie tyle uczciwego sprzedania auta co zarobienia na nim

Użytkownik Rowerzysta Avatar fafa
    Mieszka w
    Knurów/Mysłowice
    Auto
    RWD & FWD & Q4

Domyślnie

Jacku, ale przyznasz że jest naprawdę fajna? Juz o niej kiedys na forum dyskutowaliśmy i pamiętam, że rzuciła mi się w oczy unikatowa (jak na polskie warunki) wersja 1.5 + gaźniki. Niewielkie ogniska korozji, ubogie wyposażenie oraz nieciekawy kolor (tak samo brzydki jak mojej 33 ) moim skromnym zdaniem nie przeszkadzają w cieszeniu się z jazdy gaźnikowcem nie kastrowanym przez ekologię.
    33 1.7IE 8v Mirto Verde; 75 1.8 ie Rosso Alfa; 159 SW JTDm Q4 Nero Carbonio Met. & Poltrona Frau inside
    Ypsilon 0.9 TA BiColore Platinum
    było: 147 Selespeed, 146 1.6 TS

Użytkownik Świeżak
    Mieszka w
    Gliwice
    Auto
    ALFA ROMEO 164 2.0 TS r.92

Domyślnie

Cytat Napisał JacekK Zobacz post
    Może ta przenośnia nie była zbyt jasna. Chodziło mi o styl pisania ogłoszeń - charakterystyczny dla handlarzy-cwaniaków np. telefonami, którzy piszą "folia na wyświetlaczu" sugerując, że telefon jest prawie nowy, choć w rzeczywistości nowa jest tylko folia i obudowa np.
    Tutaj Gość początkowo tak się stara by wykreować ofertę na bardzo poszukiwaną, czyli samochód od I własciciela za adekwatne do stanu pieniądze, a po chwili wykłada się na jednym zdaniu, które imho demaskuje chęć nie tyle uczciwego sprzedania auta co zarobienia na nim
    Ok. Nie ma sprawy. Zrozumiałem. Zapamiętałem. Człowiek się uczy całe życie.

Użytkownik Znawca
    Mieszka w
    ES
    Auto
    33 SW

Domyślnie

Cytat Napisał fafa Zobacz post
    Jacku, ale przyznasz że jest naprawdę fajna? Juz o niej kiedys na forum dyskutowaliśmy i pamiętam, że rzuciła mi się w oczy unikatowa (jak na polskie warunki) wersja 1.5 + gaźniki. Niewielkie ogniska korozji, ubogie wyposażenie oraz nieciekawy kolor (tak samo brzydki jak mojej 33 ) moim skromnym zdaniem nie przeszkadzają w cieszeniu się z jazdy gaźnikowcem nie kastrowanym przez ekologię.
    Jak najbardziej fajna, właśnie ta wersja. Nie dla bajerantów a dla tych co szukają tego o co tak naprawdę chodzi w 33, czy w ogóle starszych Alfach. No i 1.5 w różnych zawodach łapie się w klasie II do 1600, a nie jak moja 1.7 - w klasie III - razem z różnej maści dwulitrówkami o mocach 150KM. Aczkolwiek skoro wypłynęła po raz drugi to albo coś jest na rzeczy z autem albo sprzedający na serio uważa, że jest warta te 3 "klocki".

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia