[164] Rozmowy o AR 33/164 - mini Shoutbox

fakt jest trochę do zrobienia ale dostać coś takiego to już pomału cud :)

Nawet nie troche a z odległego kosmosu ta cena;P

I jeśli dobrze zrozumiałem to zdanie: 'praktycznie 100% fabrycznych części Alfy (oprócz opon, akumulatora, filtrów oleju i powietrza, klocków hamulcowych)' to jeśli przyszły właściciel będzie chciał nią pojeździć to dużo napraw go czeka w niedalekiej przyszłości:P

Ktoś chyba niedokońca rozumie co ma :crazy_pilot: a cóż wariaci są wśród nas, naiwni też :D

Ja myślę że cena jest adekwatna do sentymentu jaki ktoś ma do tego auta. Sentyment do naszej 33 na tę chwilę jest oceniany jako bezcenny:)

Ja jak wiecie sprzedałem niedawno swoją niunię...
Zaniepokoił mnie ten link:
http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/article?AID=/20101202/POWIAT0206/80262462
Dadany w dziale humor...

Cholera, ona jest uderzająco podobna:
-Granatowa
-Nawet w ładnym stanie
-felgi z tyłu dziwnie jasne (tylko nie widzę czy speedline)
-ma szyberdach
-i też stukają panewki, czy głowica (sam już nie wiem co to było)

Bardzo podobnie wygląda i bardzo podobnie brzmi:
Sprzedającego niewiele obchodziło, nie patrzył w sumie na stan, na felgi na nic tak naprawdę. Nawet mnie to zastanawiało...
Jak tylko odpaliła (zresztą od razu) Kazał mi jechać na wulkanizacje zmienić opony, i nawet nie wykonując jazdy próbnej wypłacił należność i pojechał :)
Myślałem, że może tak go urzekła jak mnie przy zakupie, ale... czy to możliwe żeby sobie z niej pług śnieżny urządzał?

W sumie on nie mieszka w Radomiu, tylko w Hrubieszowie, a Alfa miała iść dla syna 19 letniego ;) Być może to tylko zbieg okoliczności niemalże identycznych Alf...
Choć Alfa w tym kolorze to rzadkość

Świetna, jest ciekaw jaka jest cena minimalna. Ale widać że auto zrobione z głową... i tak żeby mnie znowu wkurzyć ma fotele Recaro:(

Świetna, jest ciekaw jaka jest cena minimalna. Ale widać że auto zrobione z głową... i tak żeby mnie znowu wkurzyć ma fotele Recaro:(

no i to jak utrzymane :) - czy Recaro miały takie loga na zagłówkach ??
jakbym wciąż zył i pracował w UK to odrazu bym po nią jechał bez zastanowienia - tyle ,że na wyspach mają jakieś dziwne podatki zależne od emisji CO2 no i te rygorystyczne przeglądy.... :P

Witam, już kiedyś prosiłem o to, ale teraz dodaje także zdjęcia i będzie wiadomo dokładnie o co mi chodzi hehe ;)

na tym zdjęciu jest, o jaką "sprężynkę" mi chodzi dokładnie:
zdj 1(prawe koło)

tutaj przykład z lewego koła (ze sprężynką) - czyli jak to powinno wyglądać.
zdj 2(lewe koło)

Jeśli ktoś posiada ( i jej nie potrzebuje;) ) lub mógłby mi taką załatwić to ja chętnie ją kupie ;)
Pytałem kilka osób, w kilku sklepach - nigdzie nie można jej dostać...
I jeśli znajdzie się takowa to proszę o kontakt, bo mi blokuje koło:(

Pozdrawiam

Ja mógłbym ten element wykręcić ze swojej dawcy, niestety narazie zima mi nie pozwala bo dawca stoi na zewnątrz :( :crazy_pilot:

Mam takie pytanie odnośnie 164.
Na konsoli centralnej jest jeden przycisk obok włącznika awaryjnych który nie jest oznaczony.
Służy on do czegoś czy już nie mieli pomysłu co z nim zrobić?

Mam takie pytanie odnośnie 164.
Na konsoli centralnej jest jeden przycisk obok włącznika awaryjnych który nie jest oznaczony.
Służy on do czegoś czy już nie mieli pomysłu co z nim zrobić?

Ja mam po prawej stronie przycisk od oswietlenia (pozycyje,konsola)
a po lewej mam przycisk od otwierania elektrycznego klapki od wlewu paliwa.

w wersji bez climatronika jest tam przycisk do załączenia ogrzewania tylniej szyby jak dobrze pamiętam

u mnie też niepodłączony.... pytanie czy tak było we wszystkich czy może był dostępny jakiś "wypasik" opcjonalny który ten przycisk zagospodarowywał ? :-)

Amortyzatory
Powrót