[164] Rozmowy o AR 33/164 - mini Shoutbox

No dobra, ale czy ta co podałem wyżej w linku będzie pasować? Rzekomo po numerze z epera, powinna być ok..

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Ale właśnie ja ze względu ze stara pompa halasowala, zmuszony byłem kupić nową. Skoro mam wymienić koło, to nic mi to nie da? Czy ja czegoś nie rozumiem?

Da Ci, pompę zmienisz, a do niej przykrecasz same koło na 3 śruby.

Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka

rozrząd złożony, pompa wymieniona.
Natomiast potrzebuje linki do przednich lewych drzwi (klamka wewnętrzna). Pękła i amen... Nie da się otwierać drzwi, muszę wymienić na nową. Ktoś może posiada taką na sprzedaż?

11.jpg

Mowa o tym co na zdjęciu, z tym ze to jest prawa strona, a ja potrzebuję lewej (kierowcy). Serio nikt nie ma na sprzedanie?

Wyślij mi twój numer na pw to się dogadamy co do tej linki :)

Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka

Czyli co sprzedający oszukuje w opisie, że to Q4? Po czym stwierdziłeś, że to nie Q4? Dziwi mnie, że fotele zwykłe nie recaro, ale może też tak wychodziły. Niby w opisie naped 4x4. Moc 232km chyba były w 3.0 24V wersji QV?

Nie ma żadnego detalu typowego dla Q4. Pewnie, że ktoś mógłby poprzekładać z standardu lub w standard wrzucić całą mechanikę z Q4, ale wierzysz w to?

Dokladki zderzakow ma oraz felgi zendera - to moze swiadczyc o Q4. Za malo zdjec aby potwierzic na 100% ze zdjec

Wysłane z mojego SM-N7505 przy użyciu Tapatalka

Dokladki zderzakow ma oraz felgi zendera - to moze swiadczyc o Q4. Za malo zdjec aby potwierzic na 100% ze zdjec

Brak skóry na desce rozdzielczej, a to zastanawia. Nie widać na zdjęciach czy zawieszenie jest regulowane.

Wydaje mi sie ze tam jest uchwyt na monety. Potrzebny win do ostatecznej decyzji

Tak swoją drogą te felgi to chyba Speedline.

to q4 była wystawiana juz z rok temu po lekarzu i niby stała 3 lata podobno - najlepiej zobaczyć :)

Takie fotele wychodziły, Recaro byly opcją. Takie same fotele mam w swojej q4. Oprócz zwykłej obudowy zegarów, nie pasuje też pokrywa bezpieczników z pod kierownicy. Powinna mieć trochę inny, grubszy profil. Felgil dokladka, progi i spryskiwacze reflektorów pasują do q4.

Takie fotele wychodziły, Recaro byly opcją. Takie same fotele mam w swojej q4. Oprócz zwykłej obudowy zegarów, nie pasuje też pokrywa bezpieczników z pod kierownicy. Powinna mieć trochę inny, grubszy profil. Felgil dokladka, progi i spryskiwacze reflektorów pasują do q4.

Twoja to ta srebrna z NL?
Mnie nie pasuje jeszcze obudowa przy lewarku biegów, ale chyba w alfie był z tym bajzel, więc nie ma co się czepiać.

Amortyzatory
Powrót