waldemar-63
Nowy
Dlaczego twierdzisz, że próchno i dlaczego opis jest bajkowy? Aaa na pewno byłeś, ogladałeś i jeździłeś. ...
Ostatnią edycję dokonał moderator:
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
http://allegro.pl/alfa-romeo-164-3-0-v6-200km-nie-q4-156-jtd-mazury-i3229226860.html - jakieś próchno z bajkowym opisem![]()
daaaawno temu mialem okazje przejechać się tą 33 sw zieloną - generalnie do duzych żmudnych poprawek - zalezy czego oczekujesz - jak coś pisz na pw ale za dużo też CI nie pomogę - kiedyś ją po prostu spotkałem na drodze i pognałem za nia- właściciel dał mi się przejechać i opowiedział to i tamto.
Nie ma ktoś na zbyciu szkiełek kierunkowskazów bocznych (obrysówek - tych z logiem Pininfarina). Jakiś ch.. mi wydłubał.
A przy okazji mam gościa na monitoringu jak szedł na pewniaka do mojego auta. Jakby miał upatrzone. Kto by się spodziewał, że taką pierdołę ktoś zajuma.

Fakt droga powinna kosztowac 3000zł i czekac na łaske kupujacego.... Polska to dziwny kraj....
Fakt droga powinna kosztowac 3000zł i czekac na łaske kupujacego.... Polska to dziwny kraj....
Tak popatrzyłem na zdjęcia swojej, a mam zwykła 12v, policzyłem żeberka i rozstaw śrub i wg mnie będzie pasowaćMałe pytanko czy ta górna część pokrywy podejdzie pod zwykła 3 litrową 12v ?