[164] Pare drobiaqzgów...

Xofer

Nowy
Auto
Giulia Veloce, Giulietta
Panowie poszukuje do swojej belli ( 2.0 V6 TB 96r ) następujących elementów, których nie mogę wypatrzeć na alledrogo i innych sklepach online.

- Przepływomierz
- Gałka zmiany biegów ( nowa lub używana w bdb stanie ) najlepiej drewniana lub skórzana
- wyświetlacz klimy
- oraz plastikowy element szyberdachu, który jest tak jakby "spojlerem", znajduje się on przy przedniej części szyberdachu i idzie przez całą jego długość, jest pęknięty i przy zamykaniu muszę przycisnąć go palcem aby szyberdach się zamknął.

Z GÓRY DZIĘKI ZA POMOC, najbardziej zależy mi na 3 pierwszych pozycjach.

przepływomierz nowy ma status w BOSCHu tzw nieciągły tzn ze co pół roku pojawia się jakaś partia, następna powinna być w pazdzierniku nr przepływki to 0 280 203 034

Masz pełną skrzynkę...

---------- Post dodany o godzinie 20:41 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 20:35 ----------

przepływomierz nowy ma status w BOSCHu tzw nieciągły tzn ze co pół roku pojawia się jakaś partia, następna powinna być w pazdzierniku nr przepływki to 0 280 203 034

A może się znajdzie u kogoś z foreumowiczów, ważne aby był sprawny nie musi być nowy ?????

Panowie poszukuje do swojej belli ( 2.0 V6 TB 96r ) następujących elementów, których nie mogę wypatrzeć na alledrogo i innych sklepach online.

- Przepływomierz
- Gałka zmiany biegów ( nowa lub używana w bdb stanie ) najlepiej drewniana lub skórzana
- wyświetlacz klimy
- oraz plastikowy element szyberdachu, który jest tak jakby "spojlerem", znajduje się on przy przedniej części szyberdachu i idzie przez całą jego długość, jest pęknięty i przy zamykaniu muszę przycisnąć go palcem aby szyberdach się zamknął.

Z GÓRY DZIĘKI ZA POMOC, najbardziej zależy mi na 3 pierwszych pozycjach.

Potrzebował bym jeszcze prędkościomierz, może być uszkodzony potrzebny mi jest w celu wysłania go do firmy, która dorobi do niego alu ramki.

Amortyzatory
Powrót