[164] AIR BAG-Grzanie foteli

• Autor wątku Autor wątku mlodyt86
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
M

mlodyt86

Guest
Witam prosze o pomoc co moze byc jak mi mryga air bag a po jakims czasie swieci non stop?i drugi problem grzanie foteli dzis po regeneracji przelacznikow fotel kierowcy zaczol grzac leczy tylko czesc na plecach a w fotelu pasazera nie grzeje wogole.pomozcie idzie zima he.

Witam prosze o pomoc co moze byc jak mi mryga air bag a po jakims czasie swieci non stop?i drugi problem grzanie foteli dzis po regeneracji przelacznikow fotel kierowcy zaczol grzac leczy tylko czesc na plecach a w fotelu pasazera nie grzeje wogole.pomozcie idzie zima he.
Air Bag jak świeci to miałeś spadek napięcia tylko komputer żeby zresetować sam tego nie zrobisz żadne odłączanie klem z akumulatora nie pomaga. Co do podgrzewania foteli posprawdzaj wszystkie kable kostki pod fotelami chyba że masz popalone spirale to nie grzeją.

kostki sa ok i przelaczniki tez juz sa ok.fotel pasazera nie grzeje wogole a w kierowcy tylko plecy.Jesli ta sa spirale jest mozliwosc ich regeneracji.

W macie grzewczej jest wyłącznik termiczny zabezpieczający przed nadmiernym grzaniem ,najpewniej on nie łączy.Aby dostać się do niego musisz zdjąć pokrycie siedzeń.

U mnie po kompletnym rozebraniu siedzeń okazało się że jest kabelek połamany w kilkunastu miejscach przełamuje się w tych miejscach gdzie są druty trzymające tapicerkę dane ja już mam przygotowane nowe kable i w wolnym czasie będę wymieniał

Amortyzatory
Powrót