Yacek
Nowy
czy ktos może w EPERZE sprawdzić czy pompa ABS o nr 0 265 201 016 będzie pasowała ?? czy to może do innej wersji silnikowej ? Niestety nie mam dostepu do EPER :/
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
wg tecdoc tak była stosowana w 2.0 v6 tb![]()
proponuję abyś wymontował to ustrojstwo ze swojego potwora i mi wspaniałomyslnie podarował skoro ABS to zło
a i dobry uczynek Ci się zapisze celem skrócenia mąk piekielnych ;P
Amigas: no cóż.... szukam używki w takim razie.
czyli jak rozumiem nie działa? U mnie wszystkie czujki OK, jedyna opcja to to że cos w pompie siadło...
BTW - szukałem tego złacza diag do ABS i mam tylko cos podobnego przy lampie zwarte bezpiecznikiem 20A - to jest to?
czy ktos może w EPERZE sprawdzić czy pompa ABS o nr 0 265 201 016 będzie pasowała ?? czy to może do innej wersji silnikowej ? Niestety nie mam dostepu do EPER :/
uuu nie mowiles ze nic nei daloale pasowal? bez problemu byl identyczny?
a moze bys przeszedl z pompa na system ate zamiast bosch-bendix? do tego sa przynajmniej nowe pompy:/
mam niestety zle info. produkcja wstrzymana w marcu 2004, w magazynach bosch nie ma pozostaje szukac u dostawcow resztek, wyprzedazy lub liczyc na rezerwy ASO
uuu nie mowiles ze nic nei daloale pasowal? bez problemu byl identyczny?
a moze bys przeszedl z pompa na system ate zamiast bosch-bendix? do tego sa przynajmniej nowe pompy:/
wiec tak.... kupno używki jest bardzo problemowe. Oglądałem sporo sztuk ale wszystkie nosiły ślady daleko posunietej korozji... strach kupowac
po kilkunastu telefonach udało mi się jednak znaleźć w jednej firmie z czesciami Fiata/Lancii na Śląsku leżak magazynowy, funkiel nówka Boscha. Koszt: 200 zł z wysyłką. Używki chodza po mniej więcej 100, wiec tragedii nie ma, a spokój będzie już chyba do końca ;-)