[164] Alfa 164Q4 Oleje

• Autor wątku Autor wątku luk19wp
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
L

luk19wp

Guest
Witam wszystkich mam pytanie jakie oleje idą do skszyni biegów i tylniego mostu ??

kolego jak będzie złożona to wżuce fotki auto było rozebrane na części pierwsze co do śrubki była tylko skorupa tereaz powoli się składa . część zawieszenia było w galwanie .

noo super projekt:D jak już ją doprowadzisz do stanu pożądanego to te speedliny zostaw sobie na zimę a na alto szukaj zenderów milano 17":D

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. tam, speedliny sa Ok i wystarcza. Niewiele się różnia od zenderów, a wywalanie dużej kasy tylko dla nazwy mija się z celem. Wolalbym juz kase wydać tak jak luk na zabezpieczenie budy :-)

17JulyWSM3.JPG17JulyWSM3.JPG17JulyWSM3.JPG
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. tam, speedliny sa Ok i wystarcza. Niewiele się różnia od zenderów, a wywalanie dużej kasy tylko dla nazwy mija się z celem. Wolalbym juz kase wydać tak jak luk na zabezpieczenie budy :-)

Niewiele? :D
Speedliny:
51.jpg

Zendery:
17JulyWSM3.JPG

Ostatnia edycja:
Efekt będzie jak to już będzie złożone całe . Jeszcze na polerke samochud pujdzie do lakiernika . mam jeszcze drógą maske i chce zrobić wycięcie i wstawić szybe żeby był widoczny śilnik

jasne, że zendery są o niebo lepsze i wbrew pozorom caałkiem inne:D, jeszcze jedna felga jaka mnie urzekła do tego modelu to Keskin KT5
32088-alfa_164q4_oleje-alfa1642_gr.jpg

z tym że najlepiej wyglądają z wypolerowanym rantem:)

i żadnych cudów z szybą na masce, proszę Cię nie rób;)

Załączniki

• alfa1642_gr.jpg
    alfa1642_gr.jpg
    138.7 KB · Wyświetleń: 650
a w czym zendery lepsze? Możesz wyjaśnić ???? Moim zdaniem drobne róznice w wyglądzie nie są warte tej ceny, zwłaszcza za napis zender :-) a reanimacja alfki superowa - pojezdzi kolejne 20 lat. Rozpoznales w jakim stanie napędy ? To i amory to chyba najbardziej kosztowna zabawa, o ile da sie w ogóle dostać gdziekolwiek...
a z tą szybka w masce to zły pomysł... baaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo zły :(
rób na full oryginał, szkoda takiego unikatowego autka

Ostatnia edycja:
Napend jest w dobrym stanie i amortyzatory tagże . Mamy tylko mały problem bo nie wiemy ile ma być ciśnienia azotu w gruszce od napendu

moim zdaniem zendery mają coś takiego w sobie, że nawet gdyby była tylko inna śrubka od rantów to i tak bym je chciał:)

Amortyzatory
Powrót