Ktoś podpowie jak zdemontować przedni zderzak ? Nigdy tego nie robiłem, kupiłem nowe reflektory i listwy chrom więc chcę go zdemontować całkowicie, żeby przy okazji co nieco skontrolować. Wersja ze spryskiwaczami reflektorów. Będę wdzięczny.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
zgadza sie . ale raz na 10 . przerabialem to wiele razy . przy wysuwaniu czesto uchwyt wylamuje sie.hehezdejmowałem mój zderzak jakieś 2 tyg temu jak wymieniałem go na świeżo malowany .. przyznaję, jest śruba od błotnika ale jej się nie odkręca bo zderzak wysuwa się z uchwytu do przodu po odkręceniu śrubek o których pisałem wyżej...
poważnie![]()
daj linka tam gdzie zamowilesDziś otrzymałem reflektor, narazie jeden - drugi ma być 20 września. Produkcja Bosch, klosz ze szkła - nie plastik, made in Czech Republic, nowy, ładnie zapakowany, w komplecie gumowa osłona górnej części reflektora. Cena 125zł z przesyłką - rewelacja.