• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[164] Kluczyk

Xofer

Nowy
Auto
Giulia Veloce, Giulietta
Odgrzewam temat: mam ten sam problem. [MENTION=9195]Xofer[/MENTION]: czy możesz się podzielić informacją w jaki sposób rozwiązałeś temat (gdzie zdobyłeś groty)? Obecnie poszukuję grotów bo oba kluczyki do mojej 164 są w dramatycznym stanie.
Z góry dzięki za info.
Ja trafiłem na ebay'u coś takiego: ​

Chwilowo jestem 2000km od mojej Alfy i nie jestem w stanie sprawdzić czy groty wyglądają podobnie do moich kluczyków. Czy jest ktoś w stanie mnie wspomóc w tym temacie? :)
dzięki!
ZapiszZapisz
ZapiszZapisz

Załączniki

• s-l1600.jpg
    s-l1600.jpg
    22.9 KB · Wyświetleń: 19
Ja dorabiałem kluczyk do 164 na podstawie kodu jaki miałem w dokumentach do auta.
Chyba w Gdańsku w ASO.

[MENTION=2317]coachu[/MENTION]: ja jeszcze nie dorobiłem. Szukam grotu w innej "obudowie" - chciałbym mieć taką jak w oryginale (z diodą podświetlającą w kluczyku). [MENTION=65780]Seraf[/MENTION]: czy zdradzisz jaki był to koszt? W jakiej obudowie jest dorobiony kluczyk? Czerwona landrynka czy czarna kostka z diodą?

Kosztu totalnie nie pamiętam bo to było w październiku tamtego roku, ale nie był to zabójczy koszt bo bym pamiętał.
Pamiętam jedynie że w ASO wytrzeszcz oczu zrobili na to że mam w tak starym aucie kartę kodową.
Kluczyk mam identyczny jak oryginalny czyli czerwony taki zaokrąglony.
Jedynie żelowe logo AR musiałem sobie dokupić.

W ASO mieli pewnie bo ja poszedłem tylko z ta karta kodową i nic przy sobie nie miałem.
Oczywiście niedługo minie rok więc może już się coś zmieniło.

Amortyzatory
Powrót