[164] Opony letnie do 164...

Xofer

Nowy
Auto
Giulia Veloce, Giulietta

Ostatnia edycja:
Brigstone Turanza ER 300 16 205/55 . Jest to zajebista opcja na każde warunki.

Opona GOODYEAR EXCELLENCE jest dobra oponą zdecydowwanie lepszą ma przyczepność niż Brigstone Turanza ER 300 zwłaszcza na mokrej nawierzchni ,lepiej zachowuje się w zakrętach ale ma jedna wadę jest dość głośna. Jeżeli zależy ci na komforcie to odradzam GOODYEAR EXCELLENCE.

Ja osobiście nie mam jakoś przekonania do tych wynalazków których nazw nawet nie potrafię wymówić, ale również odradzałbym ci goodyeara ja do swojej 164 kupiłem nówki i wytrzymały ledwie jeden sezon. Poleciłbym ci Micheliinki obecnie takie mam w swoich autkach i spisują się wyśmienicie, ale decyzja należy oczywiście do ciebie.

Ja odradzam np. Dunlopy, są bardzo śliskie.
MRDUX, co się z nimi stało?? Miałem ze 3-4 kpl GoodYear'a i wszystkie chwalę, na pewno lepsze od ww. Dunlopa.

Co do toyo to znajomy wiatrak na takich smiga i sobie chwali, a i powiem od siebie ze zacnie auto na nich wyglada, sam ich nie uzytkowalem

Zarzucone przez TapaTalk 2

A ja polecam vredestain-y bardzo dobre oponki przerzuciłem dwa kmpl. i sobie chwale nawet jedną zime na ;letnich przejezdziłem bez problemów,dopiero podczas roztopów poległy :d

bierz bridgstony są to opony na co dzień, nie zużywają się szybko, na mokrym rzeczywiście są słabsze od tych, które zaproponował NOE, ale na suchym w tej cenie nie mają sobie równych. Są przewidywalne i w połączeniu z przednim napędem na prawdę robią dobre wrażenie. Polecam :)

Ja proponuję Toyo, mam na lato i są świetne moim zdaniem. Jeżeli nie Toyo to Pirelli, też jeździłem na letnich i byłem zadowolony.

Tu masz cennik i kontakt do importera Toyo, co prawda z maja, więc nie wiem czy tak bardzo aktualne...
Cennik Toyo 2012.jpg

Kup sobie opony dobre i nowe tylko nie chinskie,ja sama uzywam Fulda Caratprogresio i jestem wiecej niz zadowolona,ale wez rowniez pod uwage inne marki.

tymi testami aż tak bardzo bym się nie przejmował, bo czasami bywają mylne. Test wykonywany w dóch odległych terminach na tej samej nowej oponie często wypada różnorako. Tak samo testy robione przez różne instytuty badawcze. T1 Sport na pewno różnią się tym, że posiadają jakiś rant ochronny dla opon niskoprofilowych. Tak przynajmniej tłumaczył mi sprzedawca. Ale fakt faktem, że z tych dwóch modeli bieznika zdecydowanie polecał T1 Sport

Amortyzatory
Powrót