Pokaż wyniki od 1 do 2 z 2

Temat: Alfa Romeo 156 1.9 JTD

Użytkownik Embrion Avatar eMdoTe
    Mieszka w
    Grudziądz
    Auto
    Alfa Romeo 1,9 JTD 16V

Domyślnie Alfa Romeo 156 1.9 JTD

Witam, jestem od dłuższego czasu użytkownikiem forum, jednak nie chciałem sobie nabijać postów nie wnosząc nic do tematu, także tylko obserwowałem posty nie dzieląc się swoimi spostrzeżeniami.

Ale do rzeczy, szukam (jak się domyślacie) samochodu, konkretnie Alfy Romeo - Zastanawiam się między dwoma autami - modelem 147 i 156. Wybór konkretnego auta będzie zależeć głównie od tego, czy znajdę odpowiedni egzemplarz.

Oczywiście jestem realistą, mogę przeznaczyć na auto jakieś 10000 - 12000 złotych, także nawet nie myślę o autach po liftingu (jeśli chodzi o 156, to oczywiście chodzi mi o lifting nadwozia, bo modele po odświeżeniu wnętrza są spokojnie dostępne). Oczywiście, można znaleźć auta po liftingu, najczęściej sprowadzone, oznaczone jako 'okazje', jednak raczej wolałbym unikać takich okazji.

Moje zdanie jest następujące - chcesz 156 po liftingu, przeznacz na to jakieś 15 - 16 tysięcy, a nie kupuj auto po wypadku, z niejasną przeszłością, a potem opowiadaj niestworzone historie na temat awaryjności tych aut.

Ale przejdźmy do rzeczy, mieszkam w Grudziądzu. Szukam auta auta w okolicy tej miejscowości (maksymalnie 100 - 200km) od domu.

Znalazłem, jeden (moim zdaniem ) ciekawy egzemplarz.

Jakie jest Wasze zdanie ?

Liczę na opinie.

http://otomoto.pl/alfa-romeo-156-C30627395.html

Użytkownik Ogier Avatar kompot
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    GT 1.9JTD Q2

Domyślnie

Przed wyjazdem po każde auto trzeba przynajmniej zobaczyć jego porządne auta. Co prawda biorąc pod uwagę przekrój tematów na tym forum masz raczej blisko do auta o które pytasz, ale jednak. Zdobądź więcej fotek!

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia