Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Temat: Alfa 159 1.9 150 km Kraków

Grzesiejko
    Gość

Domyślnie Alfa 159 1.9 150 km Kraków

Witam, chciałbym zapytać o samochód z linku:

http://otomoto.pl/alfa-romeo-159-1-9...C28370854.html

cena chyba taka średnia, mogą dać gwarancję na bezwypadkowość oraz na autentyczność przebiegu. Na masce odpryski od kamieni, na nadkolu przetarcie. Może ktoś oglądał ten samochód? Czy cena jest adekwatna? brak jest opon na zimę, felgi teraz stalowe + kołpaki. Co myślicie?

Użytkownik Znawca
    Mieszka w
    warszawa
    Auto
    była Julka 2012 sport&premium1 1,4TB 120 km + TomTom2+czerwone brembo +oryginalne chlapacze :)

Domyślnie

jak widze Giugiaro Des(ign) to mnie zawsze jakok trafia cena niby ok, ale jak chcesz jechac do Krakowa to mozesz wpasc na wizyte referencyjna do Tomka www.autka.pl

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar alces1
    Mieszka w
    Żegocina
    Auto
    AR 159 JTDm Ti, AR Giulietta Sport, AR Spider 3.0 V6

Domyślnie

Zauwazyłeś, że klima jest ręczna, a nie klimatronik.
    Pozdrawiam.
    - Rafał

Sprzedam naklejki: koniczynki QV 3D
    http://www.forum.alfaholicy.org/pozo..._dostepne.html

Grzesiejko
    Gość

Domyślnie

widziałem interesuje mnie czy ktoś oglądał ten samochód? może przez zdjęcia się Wam coś rzuci w oczy

Użytkownik Świeżak Avatar Falarek
    Auto
    AR MiTo

Domyślnie

Dziwna wersja. Z jednej strony skóry a z drugiej totalna bida klima manual, brak sterowania radia z kierownicy, kołpaki. Ciekawe czy tak wyszła z fabryki czy może handlarz aby zwiększyć atarkcyjnosc tego golasa wrzucił tu skórzane wnętzre

Użytkownik Pirat drogowy Avatar kubajg
    Mieszka w
    Jelenia Góra
    Auto
    Alfa 147 1.9 JTD

Domyślnie

Skóra była chyba zawsze jako opcja (poza wersją Ti), więc ktoś do biednej wersji mógł po prostu dorzucić skórę, bo tak sobie wymarzył
    Podobnie jak u mnie do podstawowej wersji włoch w salonie dopłacił do kolorowej navi, widocznie potrzebował

Użytkownik Świeżak Avatar eddi87
    Auto
    Alfa Romeo 156 1.9 JTD 105hp 1998

Domyślnie

Jak szukałem swojej to byłem w tym komisie 80% samochodów to szpachrizmy a jak zobaczyłem z daleka jak myją silniki, (karcherm pod mache po wszystkim) to zwątpiłem.

Grzesiejko
    Gość

Domyślnie

to na co zwrócic jeszcze uwagę przy oglądaniu tego samochodu? interesować się nim czy odpuścić? jestem zielony w alfach i była by to moja pierwsza

Użytkownik Fachowiec Avatar szerszeń
    Mieszka w
    Gdańsk
    Auto
    Astroserati | 407 coupe | Quattroporte

Domyślnie

Cytat Napisał Grzesiejko Zobacz post
    to na co zwrócic jeszcze uwagę przy oglądaniu tego samochodu? interesować się nim czy odpuścić? jestem zielony w alfach i była by to moja pierwsza
    Na właściciela.
    Było: 166 2.4JTD x5, 166 2.0TS x3, 166 3.0 V6 x2, 166 3.0 V6 Sportronic x2, 166 2.5 V6, 156 2.4JTD x3, 156 2.4JTD SW, 156 2.5 V6 x2, 156 1.9JTD, Kappa Coupe 2.0T

Użytkownik Znawca
    Mieszka w
    warszawa
    Auto
    była Julka 2012 sport&premium1 1,4TB 120 km + TomTom2+czerwone brembo +oryginalne chlapacze :)

Domyślnie

hmm, jak dla mnie jedynym plusem tego auta jest rejestracja w pl. Ale z opisu widać ze ktoś sciagnal pol roku temu, zarejestrowal i teraz sprzedaje żeby auto na pit nie weszlo. Kwestia fvat przy tym się rozmywa już delikatnie, bo auto kupujesz już zarejestrowane w Polsce Poza tym jak to koledzy zauważyli bardzo awangardowa wersja wyposazenia wskazuje iż ktoś stara się jakos podkrecic tego golasa. Moja rada, kup cos od tomka_krk, tradeluxa albo Szerszenia, mniej stracisz nerwow Chyba się starzeje, bo dochodze do wniosku ze swiety spokoj jest wart bardzo dużo