Mam problem mianowicie wymianiałem filtr paliwa dzisiaj w jtd i zauwazyłem że posiadam czujnik wody w paliwie wkręcany od spodu w filtr, jest okablowanie itp itd, ale nie posiadam kontrolki na zegarach od tego czunika. o co kaman?
Mam problem mianowicie wymianiałem filtr paliwa dzisiaj w jtd i zauwazyłem że posiadam czujnik wody w paliwie wkręcany od spodu w filtr, jest okablowanie itp itd, ale nie posiadam kontrolki na zegarach od tego czunika. o co kaman?
zegary sprawdzone i kontrolki brak a mam przedlifta
masz na 100 procent -żółty prostokącik na prędkościomierzu
Dobra to nie ma sensu tłumacze że wiem jak kontrolka wygląda ale że ja jej nie mam i nikt mnie nie słucha. jutro zrobie zdjęcie dla niedowiarków zegarów...
tak sie zastanaiwam czy poprostu ktoś nie podmienił zegarów poprostu na takie w których takiej kontrolki nie było.
Odkopie trochę stary temat, ale nie chce zakładać nowego. Dzisiaj podczas wymiany filtra paliwa zobaczyłem dwa kabelki, które nigdzie nie są podpięte. Czy tak może być i od czego one są ?
odnośnie tematu z góry to błąd wody w filtrze paliwa wyskakuje na monitorku a nie na desce jako kontrolka
~ taka była piękna ! :C
U mnie kontrolka od filtru paliwa wyskakuje na zegarze obrotomierza, o ile dobrze pamiętam. AR156 2002 r.