Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Temat: Alfa Romeo GTV 2.0 TS 1996r.

TylerD
    Gość

Domyślnie Alfa Romeo GTV 2.0 TS 1996r.

Witam! Możecie coś powiedzieć o tym autku: http://allegro.pl/alfa-romeo-gtv-2-0...631719083.html Co prawda dosyć już stare ale raczej nma zadbane wyglądą, wymieniony rozrząd i tylko 140tys km przebiegu. Oglądał może ktoś albo podpowiedź może jakąś otrzymam?

Co prawda jestem umówiony na jutro na obejrzenie u siebie w mieście "156" ale casły czas szukam alternatyw. Warto zastanowić się na tą GTV? Pozdrawiam

Użytkownik Pirat drogowy Avatar kubajg
    Mieszka w
    Jelenia Góra
    Auto
    Alfa 147 1.9 JTD

Domyślnie

Chyba ciężko porównać 156 do GTV, to zupełnie inne auta Do czego ma być używane i jakie przebiegi?

TylerD
    Gość

Domyślnie

Generalnie jestem młodym kolesiem, który szuka nie za dużego auta(nie musi być dużo miejsca w środku) w miarę szybkiego, które nie będzie paliło 15l/100 ) dlatego pomyślałem o gtv. Cos możecie powiedzieć o tej aukcji? Warto podjechac i obejrzeć? Ok 100km od mojej miejscowości wiec blisko nie mam a każda podpowiedz będzie bardzo przydatna

Użytkownik Embrion Avatar Tomczyn
    Mieszka w
    Piotrków Trybunalski
    Auto
    Alfa Romeo GTV

Domyślnie

Podjechać zawsze warto jak blisko masz, a może trafisz na dobry egzemplarz. Ze zdjęć wygląda całkiem spoko ale trudno ocenić, pojedź z mechanikiem posłuchaj silnika, przejdź się, daj na wysokie obroty. Pamiętaj nie spiesz się z kupnem tego auta, lepiej poczekać i kupić zadbany egzemplarz niż na siłę padakę w którą będziesz wkładał kasę. A czy warto kupić to zajrzyj w ten temat.

TylerD
    Gość

Domyślnie

Ale czy w tej cenie jest szansa na dorwanie dobrego egzemplarza? Czy trochę za niska cena jak na to autko i może podpadac?

Użytkownik Embrion Avatar Tomczyn
    Mieszka w
    Piotrków Trybunalski
    Auto
    Alfa Romeo GTV

Domyślnie

Jak dla mnie to w tej cenie to wypasu nie kupisz, bardzo dobrze utrzymanie egzemplarze to do 20 tys stoją, pamiętaj, że to jest rocznik 96 ma prawo coś się sypnąć. Podjedź i zobacz auto ale nie liczę, że będzie to biały kruk.