Witam mam pytanko czy wielkosc otworow kola zapasowego w AR 145 jest różna ??? czy taka sama ???
Witam mam pytanko czy wielkosc otworow kola zapasowego w AR 145 jest różna ??? czy taka sama ???
Było AR 145 Boxer 1,6---> Blu Inca AR 147 JTD 1,9 115KM +
Gopcio ale których otworów? Chyba nie pytasz o te na śruby ? Te akurat muszą być takie sameNapisz dokładniej o co chodzi? Nie pasuje Ci zapas czy jak?
Standardowo przy dojazdówce 4x98 otwory tej samej wielkosci. Jak chcesz wywalic dojazdowke i wsadzic normalne kolo to szukaj stalówki tak jak wyzej napisalem 4x98. Ja tez sie nad tym zastanawiam, bo czesto smigam autostrada, a nie daj Boze jakby mi dojazdówka przyszlo jechac to z lekka nieciekawie :/
To Wy macie dojazdówki :?: :? Ja mam od zawsze normalne koło.
Ty tak penny,ale daje glowe ściąć,że od nowośći tam nie jest. Włoszczyzny z regóły mają dojazdówki . Oczywiście nie powinno to być Twoim powodem do zmartwienia :wink:Napisał penny21
Pozdr. Tiga
Oryginalna, blyszczaca czerwona dojazdowkaale juz niedlugo... boje sie tego, z tego co wiem to nie mozna chyba jechac szybciej na dojazdowce niz 80 km/h... a mi sie rzadko zdarza schodzic ponizej... chyba ze w korku :p i na zimnym silniku
![]()
A ja mam pełny zapas (za który nie trzeba było dopłacać) oponka ma już 10 lat i się tak zastanawiam czy ona się jeszcze nadaje ?
mi miesiac temu padla oponka autostradce wlasnie i cale szczescie ze tylko 100 km od domu bo wiekszej trasy na dojazdowce nie zycze nikomu :roll:
Wydaje mi się że to zależy od wielkości kół w Alfie. Poprzednią miałem z polskiego salonu na stalowych 14tkach i tam miałem pełną zapasówkę 14tkę. Teraz mam bogatszą wersję z alu 15" i jest dojazdówka. Może po prostu pełna 15tka o szerokości 195 nie mieści się w bagażniku :?:
pozdrawiam//rooshyo