Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Temat: Alfa Romeo 159 TI

Użytkownik Rowerzysta Avatar DzIdEx7
    Mieszka w
    Jastrzebie Zdroj
    Auto
    Alfa Romeo GT 2.0 JTS

Domyślnie Alfa Romeo 159 TI

Prosze jeśli macie chwile czasu ocenić mi autko pod względem wyposażenia rocznika itd a ceną i ogólnie czy wiadomo Wam coś na temat może tego egzemplarza. Zgóry piękne dzięki )
    http://tablica.pl/oferta/alfa-romeo-...tml#b41b1c47df
    Była ----> 156 1.6 16V
    ----> 159 SW 2.4 Q-tronic TI
    Jest ----> GT 2.0 JTS
    Jest ——> Giulietta 1.4 MA

Użytkownik Znawca
    Mieszka w
    warszawa
    Auto
    była Julka 2012 sport&premium1 1,4TB 120 km + TomTom2+czerwone brembo +oryginalne chlapacze :)

Domyślnie

wrzuc to do mega watka, tak się pastwimy nad takimi okazjami http://www.forum.alfaholicy.org/159_...brera-465.html
    Ostatnio edytowane przez pieta ; 07-11-2013 o 10:54

Mieszka w
    Jastrzebie Zdroj
    Auto
    Alfa Romeo GT 2.0 JTS

Domyślnie

Pytałem poważnie a Ty ze mnie drwisz. Myślisz że nie ma co do wglądu i z automatu odradzasz ?
    Była ----> 156 1.6 16V
    Jest ----> GT 2.0 JTS

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar alces1
    Mieszka w
    Żegocina
    Auto
    AR 159 JTDm Ti, AR Giulietta Sport, AR Spider 3.0 V6

Domyślnie

Cytat Napisał pieta Zobacz post

wrzuc to do mega watka, tak się pastwimy nad takimi okazjami Pomoc przy zakupie AR159 / Brera
    Okazja to by była gdyby cena była o 6k w dół. To rocznik 2007, zatem cena jest po prostu adekwatna i mimo, że ktoś podprowadził z niej najlepsze kółka jakie może mieć "9" to samochód na pierwszy rzut oka godny obejrzenia.
    Pozdrawiam.
    - Rafał

Sprzedam naklejki: koniczynki QV 3D
    http://www.forum.alfaholicy.org/pozo..._dostepne.html

Użytkownik Znawca
    Mieszka w
    warszawa
    Auto
    była Julka 2012 sport&premium1 1,4TB 120 km + TomTom2+czerwone brembo +oryginalne chlapacze :)

Domyślnie

Cytat Napisał DzIdEx7 Zobacz post
    Pytałem poważnie a Ty ze mnie drwisz. Myślisz że nie ma co do wglądu i z automatu odradzasz ?
    Hej, nie bierz tego do siebie. Z fotek, szczególnie we wnętrzu fajnie wygląda. Z tym się zgodze z userem alces1 ze można podjechać i zobaczyć. Ewentualnie zadzwonić wcześniej. Po 2 minutach rozmowy z kolesiem będziesz wiedział czy trzeba jechać czy można sobie odpuscic Chyba ze masz pod bokiem to można treningowo zobaczyć Jak wiadomo praktyka czyni mistrza

Mieszka w
    Jastrzebie Zdroj
    Auto
    Alfa Romeo GT 2.0 JTS

Domyślnie

No dzięki za optymistyczną odpowiedź byłem przeglądnąłem i stan faktyczny wizualny jak i mechaniczny idealny. Myśle że trafiła mi się kolejna perła z realnym przebiegiem tak jak było w przypadku mojej poprzedniej Alfy 156 a na włoszkach poznałem się już bardzo dobrze lubie czytać uczyć się i potem je jeszcze bardziej dopieszczać Powaga te auta są jedyne w swoim rodzaju siedziałęm w dziesiątkach innych marek i żadna nie daje takie kopa emocji, uśmiechu i frajdy z jazdy. Moje osobiste odczucie wygląda tak że nie powinno być tego forum chyba że tylko do zniechęcania ludzi do tej marki nie chciałbym żeby te auta stały nie nigdy masówkami dla bydła tylko były dalej wisieńką na torcie całej motoryzacji !! Pozdrawiam )
    Była ----> 156 1.6 16V
    Jest ----> GT 2.0 JTS

Użytkownik Alfa i Omega
    Mieszka w
    Wawa

Domyślnie

nie wiem o co chodzi ale powodzenia
    159-270/505 /Ghibli 2.8 Bi-Turbo 381km/156 2.4 Grafittowy klekot 180/380 /AR 156 3.2GTA Rozbita

Użytkownik Znawca Avatar rafter
    Mieszka w
    Pruszków
    Auto
    BMW 540i xDrive G30

Domyślnie

Cytat Napisał DzIdEx7 Zobacz post
    No dzięki za optymistyczną odpowiedź byłem przeglądnąłem i stan faktyczny wizualny jak i mechaniczny idealny. Myśle że trafiła mi się kolejna perła z realnym przebiegiem tak jak było w przypadku mojej poprzedniej Alfy 156 a na włoszkach poznałem się już bardzo dobrze lubie czytać uczyć się i potem je jeszcze bardziej dopieszczać Powaga te auta są jedyne w swoim rodzaju siedziałęm w dziesiątkach innych marek i żadna nie daje takie kopa emocji, uśmiechu i frajdy z jazdy. Moje osobiste odczucie wygląda tak że nie powinno być tego forum chyba że tylko do zniechęcania ludzi do tej marki nie chciałbym żeby te auta stały nie nigdy masówkami dla bydła tylko były dalej wisieńką na torcie całej motoryzacji !! Pozdrawiam )
    7 letni diesel z takim przebiegiem to duża okazja więc jeśli wszystko z nią OK to brać i cieszyć sie dobrym dealem .
    AR 156 1.8 TS ( 2001-2006)
    AR 159 1.9 JTDM 16V ( 2006-2009)
    AUDI A5 2.0 TFSI MTM (2009 -2014)
    BMW 528i F10 ( 2014 - 2019 )
    BMW 540i G30 ( 2019 -

Lewostronnym powolno jeźdźcom mówimy kategorycznie NIE !!!

Użytkownik Znawca
    Mieszka w
    warszawa
    Auto

Domyślnie

Cytat Napisał chunkpunk Zobacz post
    nie wiem o co chodzi ale powodzenia
    Zgadzam się z przedmowca

Mieszka w
    Jastrzebie Zdroj
    Auto
    Alfa Romeo GT 2.0 JTS

Red face

Chunkpunk odświeżam po latach jeśli dalej nie wiesz o co chodzi to w skrócie ... O zamiłowanie do marki

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia