wciskając pedał hamulca świeci mi spalona zarowka jednak ponoc jest jakis problem z masa poradzcie koledzy co to moze byc dokladnie
wciskając pedał hamulca świeci mi spalona zarowka jednak ponoc jest jakis problem z masa poradzcie koledzy co to moze byc dokladnie
Rozumiem ze komputer wywala Ci komunikat o spalonej żarówce. Musisz dostać się do kostek w tylnych lampach i psiknij jakimś preparatem do czyszczenia połączeń elektrycznych. Jeżeli to nie pomoże wymień żarówki od stopa. Kiedyś żarówki robiły mi takie jaja.
Wysłane z mojego HTC One S
dodam to tego ze tez przy hamowaniu włacza mi sie kierunkowskaz lewy przod i tyl
Rozbierz te lampy i poogladaj kostki. Zobacz w jakiej są kondycji, czy nie są poprzytapiane itp. Jak nie było dobrego styku, to mogła się wytwarzać wysoka temp kostka mogła się trochę przytopic.
Wysłane z mojego HTC One S
Pewnie przewód masowy nie łączy, przeczyszczenie kostki lampy powinno załatwić temat.
Miałem to samo, świrowały mi lampy. odpiąłem kostkę w tylnej lampie, przeczyściłem popsikałem i hula do dziś, bez problemu![]()