Hej,

Na wiosnę jak już ogarnę się z mechaniką mojej Belli (zawiecha, łożysko, itp) chciałbym też dopieścić rzeczy mniej może newralgiczne ale ważne. I już teraz się rozglądam za:

- obudowy kluczyków - mam strasznie poniszczone, nie działają też wszystkie przyciski w obu kluczykach. Czy jest możliwość bezproblemowego przełożenia elektroniki i kupienia takich obudów do kluczyków?

- korek wlewu paliwa - zorientowałem się dopiero po którymś tankowaniu, że nie zawsze się on zamyka (zatrzaskuje) i chyba rozwalone są te plastikowe zatrzaski. Tutaj pytanie podobne - czy można kupić od was lub w jakims sklepie takowy korek i uzyskać pomoc w przekladce zamka?

- lampa przednia lewa - brakuje mi ślimaka jednego do regulacji wysokości i przez to nie można ustawić jednej lampy ;/ Co zrobić bo na razie nie udało mi się znaleźć tego drobiazgu, może całą lampę gdzieś dorwać?

- obudowa bezpieczników nad akumulatorem - dziwna sprawa, ale okazała się być mocno pęknięta i ostatecznie odpadła - musiałaby nieumiejętnie ściągana.

Ogólnie może ktoś z was zna miejsce/sklep sprzedające takie elementy i oferujące pomoc w przekładkach?