w okolicy widziałem tylko jedną 159 na ramkach!jest nas wiecej?
w okolicy widziałem tylko jedną 159 na ramkach!jest nas wiecej?
Ja tam ramek nie mam ale za to od 12 lat upiększam miasto swoimi autami![]()
Belfer to tak jak ja chybazawsze kupuję coś co nie jest jest w dużej ilości
była 500tka (wtedy 4ta w gorlicach), było MiTo (z tego co wiem jedyne) a teraz Julka (wiem o jednej czerwonej, przynajmniej że była takowa)...
obecnie Julka na KGR 10X1
Kojarzę te Twoje "wynalazki"Julkę czerwoną ma mój znajomy. Twojej jeszcze nie zauważyłem na rewirze. Ty bodajże z Szalowej jesteś, albo? Ja będę rejestrował GT to myślę, że mi panie w wydziale komunikacji zapodają GT podobnie, jak miałem V6 w porzedniej 156. Ty numer taki sobie wybrałeś czy leciały po kolei?
Jeśli GT to przedzwoń do wydziału i jak coś rezerwuj bo w propozycjach dostałem też "GG90", ale jakoś bardziej mi 10X1 przypasowała. Swoje opcje wybrałem z listy proponowanych przez znajomą z okienka
A od czerwonej Julki to nie przypadkiem z Uścia Gorlickiego albo tamtych terenów?
Tak pochodzę z Szalowej, widywany często w Bobowej![]()
No to se spota sami możemy już zrobić![]()
dawno temu i nieprawda: 33 1.8td rosso - 146 1.6ts nero - GTV 1.8ts nero - 156sw 2.4Jtd nero - 156sw 20v grigio luce di amalfi - GT ts blu chiaia di Luna - 156sw 20v grigio metalico - 166 Jtd cf3 nero volcano - 166 2.5V6fl - 159fl sw jtdm 16v grey indigo
no to sobie robcie SAMI spota, co za problem bedziecie sie spotykac we 2 lub 3aa w Nowym Saczu zostanaa same KN'y
zaniedlugo pojawia sie tez pewnie maniacy z Krynicy, Tegoborzy, Czchowa itd, ktorzy tez zaloza osobne tematy i tez beda sie spotykac we dwoch
od kad pamietam bylo tak ze okolice Nowego Sacza podjezdzaly do NS na spoty i robilismy razem bo bylo Nas wiecej, aa teraz widze wszystko sie rozdzielaa przez " nowych alfaholikow "
POWODZENIA![]()