Cześć , muszę wymontować BODY żeby sprawdzić czy nie jest czasami zalane , ale muszę przyznać że nigdy wcześniej tego nie robiłem. Jak go wymontować i na co uważać żeby czegoś nie uszkodzić ?
Cześć , muszę wymontować BODY żeby sprawdzić czy nie jest czasami zalane , ale muszę przyznać że nigdy wcześniej tego nie robiłem. Jak go wymontować i na co uważać żeby czegoś nie uszkodzić ?
tutaj masz opis z elearn
- - - Updated - - -
tutaj masz opis z elearn
- - - Updated - - -
http://i.imgur.com/QUKaNdl.jpg bo cos tamto pomniejsza
147 powodów do zadowolenia
Miałem dziś również wstawić opis z elearna bo to długa proceduraza długo by pisać.. trzeba trochę okolicy porozbierać z plastików, poodpinać wtyczki i pomanewrować kluczem wtedy, odkręcić parę imbusów i wtedy poprzekręcać i spróbować wyjąć albo dołem obok pedałów albo od razu do siebie tam gdzie się wpina złącze diagnostyczne..
Zdemontuj pokrywę bezpieczników. Przypatrz się na czym się trzymała (taka "belka" metalowa). Belka ta trzyma się na chyba na 3 śrubach. Wykręć je to ci o niebo lepiej później będzie body wyciągać. Następnie 3 imbusy z body, odczepiasz wtyczki i wyciągasz
KODOWANIE KLUCZY (Giulia Stelvio 159 inne)
Konwersje USA->EU
UPDATE MAP DO NAJNOWSZYCH 2023 (1,2,3 generacja), również z rynków USA
KODOWANIE (używanych) RADARÓW ACC/DASM, BLISSów, zmiana radia i aktywacja AA/CP offline