Witam, mnam pytanie, chce kupic nowa centralke do blue&me ale nie wiem czy moze zamontowac inna z innym numerem seryjnym np. od fiata, bedzie dzialac??
Witam, mnam pytanie, chce kupic nowa centralke do blue&me ale nie wiem czy moze zamontowac inna z innym numerem seryjnym np. od fiata, bedzie dzialac??
numer centralki musi być identyczny z numerem który Ty masz na centralce w swoim aucie. Tylko jeśli numer będzie się zgadzał centralka b&m bedzie działać poprawnie.
dzieki, to mam problem bo nigdzie nie moge dostac takiej jaka ja mam.
poszukaj na allegro, podzwon po ludziach ktorzy maja cale alfy do rozbiorki, angiliki itp ja do swojego tez dlugo szukalem ale wkoncu sie udalo i kupiłem w Radomiu:
http://allegro.pl/listing/user/listi...us_id=12702409
Zadzwoń napewno coś ma.
Dzieki za namiary, moze uda sie kupic.
- - - Updated - - -
a co sie stanie jesli wloze inna centralke??
tego nie wiem w najlepszym przypadku poprostu nie bedzie dzialać b&m a w najgorszym uszkodzisz coś z elektroniki.
a jest szansa ze inna centralka zadziala?? ktos probował??
Marne szanse że zadziała inna , po prostu zrób jak kolega wyżej polecił . Kup z takim samym numerem jak Twoja i będziesz miał spokój .
Pozdr.![]()
znam Twoj bol bo sam szukalem dlugo centralki do swojego auta i juz zwatpilem ze znajde i przyjdzie placic 1000 za nowaale udalo sie i znalazlem wystarczy podzwonić
i jest jeszcze druga opcja mianowicie jest koleś na forum ktory naprawia te centralki. Lecz moim zdaniem to ostatnia ostateczność oddawać mu ją do naprawy. Ja swoją wysłałem po 2 tygodniach odpisal mi ze nie da sie jej naprawić i miał mi ją odesłać ale niestety juz jej wiecej nie zobaczylem... na szczeście w miedzy czasie znalazlem wlasnie swoja u kolegi z Radomia, a o swojej która nie została mi zwrocona poprostu zapomniałem
ale... podobno komuś naprawił
![]()
no nic, narazie wyslalem maile kilku osobom zobaczymy czy maja
- - - Updated - - -
a jesli mi sie nie uda tego zalatwic to jest jakas mozliwosc usuniecia blue&me z komputera tak alby przestal mrygac licznik
??
- - - Updated - - -
Dzisiaj zauwazylem ze moj telefon widzi blue&me w samochodzie ale nie moge sie polaczyc moze jednak da sie je jakos uratowac?