Witam,
Czy orientuje sie ktos gdzie mozna nabyc metalowa oslone silnika? Ewentualnie moze znacie kogos kto robi?
Witam,
Czy orientuje sie ktos gdzie mozna nabyc metalowa oslone silnika? Ewentualnie moze znacie kogos kto robi?
robili chłopaki.... ważyła chyba z tonę
poszukaj po forum
Dzieki. Zapomnialem ze to pewnie bedzie sporo wazylo. Lipa.
Jak masz prawko na kat. C to problemu nie ma
Ja kiedyś, w poprzednim aucie montowałem stalową płytę. Minus poza wagą był taki że auto przy ostrzejsze jeździe strasznie się grzało![]()
Czemu chcesz instalować metalową? Za cenę metalowej zapewne uda Ci się kupić kilka plastikowych.
Słuchaj bajkopisarzy to daleko nie zajedziesz....
Ciekawe co ci sie grzalo moze w kabinie bo klimy nie wlaczylesod kiedy marti metal jest lepszym izolatorem ciepla od plastiku? Ciekawe teorie prawisz. A jeszcze jak oslona ma otwory wentylacyjne to lepiej chłodzi niz plastikowa. Ale przecież ty miałeś to wiesz lepiej... tylko ciekawe czemu u mnie nic sie nie grzalo? Tez mialem metalowa w 2.4 jtd@200KM
Pewne uwagi zostaw może dla siebie...widziałeś moją osłonę? Nie. Jeździłeś moim autem? Nie. Wiesz z czego była zrobiona osłona? Nie. Wiesz czy miała otwory wentylacyjne? Nie. Więc o co Ci chodzi? Napisałem swoje doświadczenia z taką osłoną. Ty masz inne, ok. Ja tam nie namawiam to tego aby kolega jej nie montował. Czytanie ze zrozumieniem się klania. Piszę tam o swoich doświadczeniach. Więc kim Ty jesteś, aby je podważać? Masz inne, spoko, nie komentuję tego.
Jak dla mnie autor może zalać spód auta żelbetonem. Jego auto, jego sprawa. Powtórzę po raz ostatni - pisałem o swoich doświadczeniach, które autor może weźmie pod uwagę, lub nie.
Tyle w temacie.
Ostatnio edytowane przez marti ; 25-02-2014 o 07:41
Spoko panowie. Dzieki za pomoc. Gdybym znalazl cos dedykowanego z metalu do 159 pewnie bym wzial. Bede powoli sie rozgladal.