Witam,
przymierzam się do kupna nowych felg. Nastawiony jestem na 17', a szczególnie podobają mi się te : http://allegro.pl/nowe-felgi-17-5x98...120470292.html
ktoś może takie posiada? Dobry wybór czy nie ?
Witam,
przymierzam się do kupna nowych felg. Nastawiony jestem na 17', a szczególnie podobają mi się te : http://allegro.pl/nowe-felgi-17-5x98...120470292.html
ktoś może takie posiada? Dobry wybór czy nie ?
hmm takie to raczej pasuja do tych nowych AL (gdzie design karoserii i wnetrza auta idzie w parze z taka felga)
ale o gustach i guscikach sie nie dyskutuje![]()
Nawet nie otworzyła mi się jeszcze ta strona z alegro a wiedziałem o jakie felgi Ci chodzi.
Te felgi to chinole i z oryginalnymi felgami AR nie mają nic wspólnego. Poszukaj czegoś lepszego![]()
Chińskie ale nie drogie. Czy to, że są chińskie przekłada się jakoś specjalnie na jakość czy po prostu "chińskie" ? Bo jak oglądam oryginalne to 2000+ :/
Chinole to chinole, testowane nie raz. Ogolnie szkoda kasy, gnie sie to dziadostwo, pęka itd...
Jeżeli szukałbyś felg w rozmiarze 15" to może i nie miało by to jakiegoś znaczenia bo takim przypadku to opony niejako chronią felgę przed drogowymi przygodami. W przypadku 17" albo 18" gdzie profil opony to 45 albo 40 zakup chinoli jest delikatnie piszącz "kretyńskim" pomysłem bo w najlepszym przypadku tylko pogniesz felgi...
Jak Cię nie stać na markowe felgi to szukaj używek albo szukaj czegoś w mniejszym rozmiarze.![]()
Ja prawdopodonie bede miałdo sprzedania ori blackline 17", ale to kwestia tygodnia czy bede je miał.
Co do felg mam takie pytanie, czy duzo jest róznica w tylnych nadkolach GT i 147 GTA? Tżn czy i jakie szerokie felgi moge zmieścic do GT, które do GTA spasowały na styk, a bardziej chodzi o fele 18" i 9,5J...
Wypożyczę maszynkę do zaginania nadkoli - PW
9 cali ciężko zmieścić
17tka 8.5 cala et35 wchodzi na styk. Do płaszczyzny błotnika jest jeszcze 1,5-2 cm ale z drugiej strony prawie dotyka amortyzatora.
Mustang 2012 3.7 V6 , na razie musi wystarczyć...
koledzy, 17tki, ET40,5 215/45/17 - jak to będzie wyglądało? Nie za bardzo schowane w nadkolu? Ktoś jeździ na czymś takim? Chciałbym sobie wsadzić koła ze 156tki, bo jakoś mi się tak podobają te felgi i tam jest chyba 40,5..