Witam,
Jestem zainteresowany tym autem:
http://otomoto.pl/alfa-romeo-159-2-0...C33820792.html
Czy ktoś mógłby podjechać i je zobaczyć czy warto po nie przyjechać. Planuje przyjazd na poniedziałek ale mam ponad 200km.
Pozdrawiam i z góry dziękuje![]()
Witam,
Jestem zainteresowany tym autem:
http://otomoto.pl/alfa-romeo-159-2-0...C33820792.html
Czy ktoś mógłby podjechać i je zobaczyć czy warto po nie przyjechać. Planuje przyjazd na poniedziałek ale mam ponad 200km.
Pozdrawiam i z góry dziękuje![]()
Co chcesz sie dowiedzieć ? Na co mam zwrócić uwagę ?
O Witam i dzięki za zainteresowanie.
hmm od czego by zacząć:
stan auta w środku: siedzenia, plastiki, bagażnik, podsufitka
stan opon i felg
powłoka lakiernicza: nie wiem czy posiadasz miernika lakieru, jak nie to na oko czy lakier tam gdzie jest nienaruszony to w jakiej jest kondycji, czy nie ma rys, śladów po kamieniach, zarysowań.
stan zniszczeń: co jest do wymiany mniej więcej, maska, lampa, zderzak i co jeszcze. Jak wygląda pas przedni. Czy uderzenie było z góry czy z frontu?
Auto ogólnie jeździ po placu ale zawieszenia się tam nie sprawdzi. Możesz sprawdzić czy nie ma wycieków, czy chłodnice trzymają po tej kolizji.
No i tak ogólnie czy auto ładne i warte zachodu?
Może jakieś zdjęcia spod maski i innych wadliwych elementów, jak się znajdą.
Pozdrawiam i dzięki za pomoc![]()
Miernika nie posiadam ale to miejsce znam już pare razy widziałem na placu 2 auta jeden bez przodu drugi bez tyłu i potem magicznie sklejał się w jedenwybadam co i jak i się podzielę informacjami ale to pod wieczór.
Bardzo dobrze znam ten plac. Wszystkie auta są własnością tych gości i pochodzą z aukcji ubezpieczalni.
Przyjemnie się tam chodzi, bo zawsze można z nimi rzeczowo porozmawiać a autka są czyste i pachnące.
Jakie by nie były rozbite to tamtejszy mechanik zawsze stara się doprowadzić je do stanu "jeździ po placu". Czasem coś ciągnie, czasem spawa, ale nigdy mi nie próbowali żadnej ściemy wciskać.
Ojciec oglądał ta Alfę, podpytam go co i jak i dam znać.
Ja już ją byłem oglądać wysłałem koledze " prawdziwe " zdjęcia i to jak to autko wyglądało ;p
ooo, podziel się, chętnie zobaczę
Podaj maila bo troche tego się napstrykało ;p