Chciałem powitać wszystkich użytkowników forum Alfaholicy wraz z ekipą prowadzącą.
A teraz kilka słów o mnie.
Mam na imię Damian, od 3 miesięcy jestem szczęśliwym posiadaczem Alfy 156 2,4JTD 10V z 2002 roku, wcześniejszymi autami były dwa modele Hondy Civic 5 gen i 6 gen. Znudziła mi się prostota starszych japońców naoglądałem się masę Top Geara![]()
i ot zapragnąłem Alfy, toteż sprawiłem sobie ją w niedługim czasie. Jestem pod wrażeniem co to auto potrafi oferować posiadaczowi.. wspaniałem wnętrze, piekna linia nadwozia no i te silniki. Fakt, że przez te trzy miesiące posiadania Belli nauczyłem się więcej w sprawie mechanicznej pojazdów niż z innymi autami ale za to też jestem jej wdzięczny w końcu facet powinien takie rzeczy ogarniac. Cóż mam nadzieję, że będzie mi służyć, moim najbardziej realnym marzeniem od dawna (gdy jeszcze nie mialem Belli), jest model 159, który na pewno w przyszłości sobie sprawię miejmy nadzieję.
Na forum zaglądnąłem, gdy stwierdziłem, że zacznę robić jakieś samodzielne wymiany w aucie. Forum bardzo mi w tym pomogło i obiecuję, że jeżeli poznam bardziej mechanike pojazdu, zacznę robić bardziej "ambitne" serwisowania to podzielę się z innymi, którzy będą szukać pomocy wśród społeczności alfaholików.
Serdecznie pozdrawiam i życzę szerokich dróg![]()