Rower w stanie technicznym bardzo dobrym, wizualnie dobrym, na bierząco specjalistycznie serwisowany, ostatni pełen przegląd przeszedł nie cały miesiąc temu; tzn. przesmarowałem wszystkie łozyska, oraz wykonałem pełen serwis amortyzatorów.
Informacje ogolne nt. roweru: Sam amortyzator jest po przeróbce, usunąłem z niego tzw. "problem miękkiego odbicia", amortyzator pracuję o wiele lepiej i płynniej w przeciwieństwie do seryjnego co jest ogromnym plusem tego roweru. Przedni hamulec jest fabrycznie nowy, wymieniony nie cały miesiąc temu, obowiązuje na niego gwarancja do 09.2016r.
Tylny hamulec jest ustawiony na 50% mocy, tak, aby nie zatrzymywał koła podczas jazdy, na kolejny sezon wypadałoby go wymienić lub naprawić gwint trzymający klocki (koszt ok. 20zł). Dokładam tarcze 203mm z adapterem na tył. Opona przód nowa, ok 2-3 miesiące.
Wahacz, stery, napęd, amortyzatory bez luzów.
Na rower daje pisemna gwarancje rozruchową opartą na konkretnych warunkach na 2 tygodnie od zakupu na miejscu w serwisie rowerowym Decathlon Żory.
Więcej info pod nr telefonu, bądź adresem e-mail. Tylko odbiór osobisty. W razie wysyłki kurierem płatne 65zł i nie udzielam gwarancji rozruchowej. Cena 2000zł w przypadku alfaholików podlega negocjacji